Forhåndssalget før årets avslutningsfestival er rekordhøyt, og Hemsedal Skisenter forventer historiens beste oppslutning rundt det tradisjonsrike arrangementet.

Blant årets artister finner du Postgirobygget, Paperboys, Chris Lee og Europas mest etterspurte DJ - Dimitri from Paris. Konserter og arrangement vil foregå på flere av Hemsedals utesteder, samt på utescene i Hemsedal Skisenter. Detaljert program finner du på www.skistar.com/hemsedal

Verdens beste DJ til Bar(t)
En av verdens største DJ-stjerner, Dimitri from Paris, spiller på Bar(t) i Hemsedal sentrum fredag 1. mai, og det er gratis for alle. Dimitri fyller dansegulvene verden over med sine fantastiske re-mixer av klassiske dansegulv-låter, og spiller en blanding av disco, funk og hip hop. Dimitri er en svært produktiv artist, med 2-3 utgivelser i året, og albumet After the Playboy Mansion fra 2002 er fortsatt det mest solgte mixalbumet i verden.

Paperboys til Hemsen
Paperboys spiller på Hemsen Nattklubb fredag 1. mai. Bandet er Norges mest kjente hip hop band og hadde sitt gjennombrudd med låta Barcelona i 2002. Mange av oss kjenner nok også låta One day som er hovedlåta på filmen Uno. Paperboys har fått 2 Alarmpriser og er tildelt Spellemannprisen 2 ganger for beste hiphop-album.

Postgirobygget og Chriss Lee på utescenen i Hemsedal Skisenter
Postgirobygget og Chris Lee spiller på den store ute-scenen i Hemsedal Skisenter lørdag 2. mai.
Postgirobygget er et av Norges mest populært liveband, og de fleste drar nok kjensel på slagere som Sløv Uten Dop, 23 Tommer og En Solskinnsdag. Postgirobygget har holdt på siden tidlig 90-tallet og produksjonen av radio-hits har vært enorm. Det blir garantert god stemning og allsang når Postgirobygget gir jernet på scene i Hemsedal Skisenter.

Bærums-gutten Chris Lee er artisten bak radio-hits som Nightlife og Weak, og regnes for tiden som noe av det mest spennende innen norsk hip-hop. Chris Lee er kjent for sine energiske sceneshow, og stiller noe utypisk for hip-hop sjangeren med fullt band under sine live konserter.

Detaljert program på http://www.skistar.com/hemsedal/norsk/informasjon/nyheter/1_mai_festivalen.app