Aktive skikjører i alle aldre, og på alle nivå, kommer til Hemsedal for å markere sesongavslutningen med Hemsedal Ski4Fun. Arrangementet er resultat av et samarbeid mellom Hemsedal Skisenter, Norges Skiforbund, Heming og Hemsedal IL. Målet med samarbeidet er å gi unge aktive skikjørerer en flott avslutning på sesongen, som vi håper vil inspirere og motivere til videre satsing mot neste skisesong.

Under Ski4Fun blir det skirenn, trening i anlegget og testing av skiutstyr. Fredag 24. april arrangeres det slalomrenn for jenter og damer, og lørdag 25. april for gutter og herrer. Jenter og gutter ned til 11 år stiller her i samme konkurranse som landslagets damer og herrer.

"Ski4Fun er et helt unikt arrangement hvor våre yngste alpinister deltar i samme konkurranse som det Norske alpinlandslaget", opplyser Kenneth Larsen, salg- og markedssjef i Hemsedal Skisenter. Vi håper at arrangementet vil vokse og bli en tradisjon, slik at også de unge aktive løperne kan få en spenstig og minnerik avslutning på skisesongen.

Foto: Simen Berg