Etter en spennende finale var det til slutt campinstruktør Steffen Hamre som stakk av med NM-tittelen i Big Jump.

I slopestyle konkurransen var det nok en Quiksilver campinstruktør som stod øverst på seierspallen, denne gangen Bærumsgutten Thomas Dølblads.

Nivået i år var enormt høyt i alle klassene og det er ingen tvil om at Norge har et utrolig godt utgangspunkt for å beholde vår internasjonale status som stormakt innen twintip verdenen i flere år fremover.

Neste generasjons helter har gjort det meste ut av helgen under Quiksilver's Ski- og Snowboard camp. Her har barn og unge fra hele landet mottatt profesjonell instruksjon og lært hotte tricks med nye og gamle venner.

Campsjef Jørn Sønsterudbråten er imponert over innsatsviljen til campdeltagerene; "Det er veldig morsomt å se utviklingen på ferdighetsnivået over kun noen få dager", sier han.

Det faktum at campen er arrangert samtidig med NM har visstnok også hatt positiv innvirkning på camperne; "Det er tydelig at deltagerene har blitt inspirert av dette" fortsetter Sønsterudbråten.

Alle arrangementene er underlagt park-konseptet 'Session2953' hvilket introduserer en ny tilnærming til park konstruksjon i Norge. Konseptet's grunnlegger Andreas Dahl er fornøyd med avviklingen; "På tross av utfordrende føreforhold er vi fornøyde med resulatet og alle utøverne har gitt oss veldig gode tilbakemeldinger", sier han.