NM er også i år arrangert samtidig med Quiksilver Camp under paraplyen "Session2953".

Deltagerene på Quiksilver Ski- og snowboardcamp består som vanlig av lærelystne barn og unge fra hele landet med et ønske om å møte likesinnede og trene med profesjonelle instruktører i en trygg atmosfære.

Det at de i tillegg får kjøre skulder til skulder med de absolutt beste i landet setter en spiss på opplevelsen og effekten er ekstra motiverende. Returnerende campdeltager på Session2953, Jostein (15) fra Krødsherad, forteller; "Det er kjempegøy å se disse gutta i aksjon, det gjør at jeg vil dra på mer også" sier han.

Drivkraften bak Session2953 er den lokale ildskjelen Andreas Dahl. Han har i flere år jobbet instenst for å etablere Beito som et pulserende mekka for norges-eliten innen parkkjøring. Andreas forteller, "visjonen med Session2953 er å levere en parkopplevelse her på Beito som ellers bare blir sett på utenlandske filmer", sier han.

For å få til dette kreves det mye kunnskap og et øye for detaljer, "Vi ønsker å lage et sammensmeltet oppsett med en flyt som aldri før er opplevd i Norge" fortsetter Andreas.

Campen starter torsdag kveld og NM finalene begynner lørdag morgen.

Foto: Quiksilver