I en uke samler den svenske superstjernen, Jon Olsson, de beste jibberne i verden til Jon Olsson Super Sessions (JOSS) i Trysil. Det skal kjøres på to monsterhopp, " The Super Combo Kicker" og "The Trick Buster". Det ene hoppet er bygd nederst i terrengparken, det andre oppe på snaufjellet i Fageråsen.

Kort fortalt handler JOSS om sju inviterte landslag, bestående av to kjørere og to fotografer. Lagene konkurrerer om å lage den beste filmen og ta de beste bildene. De norske fargene forsvares av enerne Andreas Håtveit og PK Hunder.
Jon Olsson har vært i Trysil i mange uker allerede og forberedt konkurransen. Nå gleder han seg til å komme i gang. Det er første gang JOSS arrangeres i Trysil.
- Til helga braker det løs, og jeg tror publikum har mye bra å se fram til, sier han smilende.

Søndag 22. mars er det Volcom Peanut Butter & Railjam i Trysils terrengpark. En årlig snowboardkonkurranse der det er like å skape god stemning som å vinne. Konkurransen er for alle, og er veldig populær blant utøverne. Det koster ingenting å være med og de beste kvalifiserer seg til en europafinale i Sveits i april.
Lørdag 28. mars er det igjen klart for årets knock out fight, Sweet Rumble, i Trysil. I år med tidenes feteste startliste. Jon Olsson stiller, det samme gjør Simon Dumont, PK Hunder, Andreas Håtveit og mange flere av største stjernene.

Mandag starter Smottenes familieuker i Trysil. Smottene er barnefigurene Trysils minste gjester er så glade i. Smottene holder det gående i to uker, blant annet med afterski for barna, bursdagsfeiring, lek og moro i bakken.

Forholdene i bakken er fortsatt prima i Trysil. Snødybden er godt over halvannen meter oppe på fjellet, og hele anlegget er åpent.
- Vi kan love ei uke spekket med fantastisk skikjøring, uansett om du kjører sjøl eller vil følge JOSS, Volcom PBRJ og Sweet Rumble som tilskuer, sier driftssjef Jan Linstad i Trysilfjellet Alpin AS.

Bilder:
Jon Olsson

Volcom Peanut Butter & Railjam
Fotograf: Ola Matsson