Meld deg på her: http://www.mountainchallenge.no
Gå inn på respektive Hemsedal og Tromsø's påmeldingssider og meld dere på nå! Husk at påmeldingen ikke er gyldig før startkontingenten er betalt!

Bergans Mountain Challenge 2009 arrangeres følgende dato:
Hemsedal lørdag 28. mars 2009
Hemsedal søndag 29. mars 2009 - Norges Cup Team
Tromsø lørdag 25. april 2009

Nyheter i 2009
• Turklasse uten tidtaking.
Vi har fått mange henvendelser fra folk som har lyst til å være med på BMC men som ønsker å gå UTEN TIDTAGNING. Vi introduserer derfor i år en egen Turklasse. Løperne
i Turklassen har felles start og følger samme trase som hovedløpet, men går uten individuell tidtagning. Kryss av for Turklasse på påmeldingsskjema hvis du vil delta her.
Vi håper og tror dette ytterligere vil forsterke Bergan Mountain Challenge's ønske om å være et breddearrangement, som favner alle innen toppturmiljøet, både på elite og turnivå.

• Bergans Mountain Challenge en del av Norges Cupen 2009.
Det betyr trolig flere deltakere og mer fokus på konkurranse i elite klassen. Du kan lese mer om Norsk Skialpinisme og Norges Cup på (http://www.skialpinisme.no)

• Hemsedal 2009
BMCH har ny trase med start og mål ved Hemsedal skisenter. Den nye løype traseen vises på nettsiden.
Vi vil i år - som i fjor - dele ut startnummer kvelden i forveien (fredag 27. mars) hos vår samarbeidspartner Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Skandinavisk vil ha spesielt gode tilbud til alle deltagere denne kvelden- en ypperlig anledning til å investere i anbefalt
sikkerhetsutstyr, eller oppdatere sitt utstyr!
Siste påmeldingsfrist er tirsdag 24 mars kl 16:00. Etteranmelding vil bli godkjent renndagen fram til kl 10:00 mot et tillegg på kr 100.- pr deltaker.
Følg med på hjemmesidene for nærmere annonsering og informasjon rundt arrangementet - her vil du finne all relevant informasjon.

• Tromsø 2009
Løpet i BMCT følger fjorårets trasee fra Laksvatn stadion til toppen av Blåtind, og ned igjen. Norges Cup klassen går en ekstra sløyfe i toppen av fjellet. Se nettsiden vår.

Utdeling av startnummer i Tromsø finner sted på Laksvatn stadion renndagen.
Siste påmeldingsfrist er tirsdag 21. april kl 16:00. Etteranmelding vil bli godkjent renndagen
fram til kl 10:00 mot et tillegg på kr 100.- pr deltaker.

Vi er meget glad for å ha fått med oss Skandinavisk Høyfjellsutstyr som samarbeidspartner også i Tromsø. Skandianvisk i Tromsø vil ha gunstige tilbud til alle deltagere i forbindelse med arrangementet - en ypperlig anledning til å investere i anbefalt
sikkerhetsutstyr, eller oppdatere sitt utstyr!

Bergans Mountain Challenge Tromsø, blir arrangert i samarbeid med Laksevatn Ski og
Skiskyterlag.

"Tromsø er kanskje verdens flotteste destinasjon for skialpinisme..."
...og signalene tyder på dette kan etablere seg som et internasjonalt renn - vi venter også i år
løpere fra land som, Polen, Italia , Østerrike, Sveits, Finland og Sverige. Vi har hørt at
eliteløpere som skiskytterne Aleksander Os og Lars Berger og verdensmester i randonne, italieneren Guido Giacomelli har et stort ønske om komme tilbake og måle krefter med flere toppløpere. Se et fyldig billedarkiv under Galleri - Foto Tromsø, på http://www.mountainchallenge.no

Følg med på hjemmesidene for nærmere annonsering og informasjon rundt arrangementet - her vil du finne all relevant informasjon, om overnattingstilbud hos Clarion Hotell Bryggen, afterski-arrangement på Cafe Flyt og søndagsutflukt til Lyngen med mer.