I år spares det ikke på kruttet, Snowstock vil lage et party for alle med fokus på en hoppbakke som gir utøverne fritt spillerom. Kong vinter har viet Kongsbergfjellene enorme mengder snø noe som har gitt oss mulighet til å lage et storslått hoppanlegg. Den tradisjonelle Bad ass of the Year (BAOTY) finalen med 25 store sølvdollar i potten vil bli avholdt på lørdag ettermiddag. Tidligere skiløpere som har vunnet vandrepokalen er blant annet; Anders Backe, Kim Andre Eliassen, PK Hunder, Daniel Josefsen, Thomas Dølplads, Lars Gjervold, Fridtjof Semb Fredricson mfl? Kommer disse i år? Før finalen oppfordres alle til å holde et øye med stjernen, det er store muligheter for at noe kommer til å fall fra himmelen.

Nytt av året er Tour de Snowstock som er en langrennsprintkonkurranse som avholdes i parkområdet. Dette kommer til å bli en øvelse med høy puls og utfordrende utforkjøringer. Kommer årets vinner til å bli Børre Ness?

Det tradisjonelle Crossboardløpet som går ut på å kjøre motorsykkel opp parken og Snowboard ned kjøres på lørdag før BAOTY finalen. Kommer Ailo? Kjørstad? Eller blir det som vanlig den rå Mr. Kvilhaug som stikker av med årets pokalen her? Crossboard kalles hvertfall sporten - utøverne kalles mentale.

Se http://www.snowstock.no/ for program og mer info.