Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til følgende adresse: billett@worldcup.kvitfjell.no

Kvitfjell har blitt en klassiker. Og i år er det ekstra spennende for oss nordmenn. Aksel Lund Svindal er med i kampen om den store kula; World Cup-sammenlagt. Opplandsguttene Kjetil Jansrud og Lars Elton Myhre har også levert meget gode renn i vinter. 300 poeng skal deles ut iløpet av en hektisk helg. Aksel har vært på pallen en gang tidligere i Kvitfjell. Nå vil han vise seg fram på hjemmebane.

Rekordforsøk:
Arrangøren gatebil.no er hemmelighetsfull, men søndag 8 april etter avslutningen av Super-G-rennet vil det bli gjort et verdensrekordforsøk i Kvitfjell. Her er noen stikkord: Henning Solberg-Team Ford RS/Andreas Eriksson-Olympiabakken i Kvitfjell. Fra 09:00-10:30 skal det testes og trenes på veien til Rauberg/Krystallen nedenfor mellomstasjonen. Følg med på nettsidene i dagene framover, mer informasjon kommer.

Underholdning i målområdet og på GudbrandsGard:
Alejandro Fuentes og Spellemannsprisvinner Ida Jenshus skal sørge for at det svinger i målområdet lørdag. I tillegg blir det masse lokale kulturinnslag. Eget afterskitelt hvor svenske Feejk drar stemningen i taket. Tid for mat med Siegfried Sokolek er å på plass, Annies Pølsemakeri likeså pluss mange andre utstillere og salgsboder.På mellomstasjonen blir det afterski med live-musikk i skibaren på GudbrandsGard Hotell klokka 16:00 lørdag 7 mars. Klokka 22:00 braker World Cup Partyet på GudbrandsGard Hotell i gang. Musikk; Garasjen Band: CC 125,-

Det er fantastiske forhold i bakkene om dagen, og Opplev Kvitfjell Booking har fortsatt hytter og leiligheter ledig denne helgen. Under World Cupen vil 5 km med bakker bli avsatt til utfor og Super-G renn, i de andre 20 kilometerne med bakker kan du fritt cruise når du ikke skal se på rennene.