I Skiers' Lounge (SL) har du mange muligheter for å dele dine ski- og snowboardopplevelser. Her vil du få en liten forklaring på noe av det du kan gjøre i Skiers' Lounge.

Det er per idag over 25 000 medlemmer internasjonalt, og ca 5 000 av disse er norske. Det at SL er internasjonalt betyr for deg at bildene du laster opp like gjerne vil bli sett av skikjørere i alpene eller Canada, som av norske skikjørere. Du kan sende en privat melding til en person som du for eksempel ser at har mange skidager i skianlegget du skal til, og be ham/henne om tips på offpiste, bosted, restauranter osv.

Her kan du se alle medlemmene fordelt på land

Profil
Alle som vises i Skiers' Lounge har en egen profil, som man enkelt lager ved å klikke på "Ny bruker" under kartet til høyre på Skiinfo siden. Legg til epost, passord og kallenavn og du er medlem! Deretter kan du laste opp profilbilde og en beskrivelse av deg selv. Din profil vil kunne sees av andre gjennom medlemssøket.
Eksempel: Alle norske jenter med profilbilde ser du her

Bilder
Det er lastet opp mange tusen bilder i Skiers' Lounge, og som i tillegg har blitt knyttet til en skidestinasjon. Dette gjør det mulig for deg som bruker å se alle brukernes bilder fra et skisted samlet.
Du kan rangere et bilde ut fra en 6 punkts skala, samt kommentere bildet. Se bilder i Skiers Lounge her

Video
I Skiers' Lounge vises videoer som brukerne enten har laget selv, eller som de legger inn fordi de er relevante for andre skikjørere. Videoene kan man også knytte til en enkelt destinasjon når den legges inn. Alt man trenger å gjøre for å legge inn video er å lage navn og legge til Youtube URL.
Denne videoen er en av de som flest har sett i SL (vist over 8 000 ganger)

Skidager
Skiinfo har nettopp lansert "Mine skidager" som gjør det enkelt for deg å holde oversikten over hvor du har vært på ski og hvordan det var i bakken den dagen. På den måten kan man også se "hvem har nylig vært på Geilo" og se hvordan den personen synes det var i bakken.  Trykk på min profil og du kan legge til dine skidager.

Snørapport og pudderalarm på mail
Det er i Skiers' Lounge du administrerer dine snørapporter og pudderalarmer på mail. De skianleggene du abonnerer på rapporter og pudderalarmer fra vil komme opp som "favoritter" på profilen din, og der kan du legge til eller endre hvilke skianlegg du vil motta mail fra. Er du allerede medlem gjør du det her

Snørapport-kommentarer
75 av Norges skianlegg oppdaterer daglig sine snørapporter på Skiinfo, og disse har du mulighet til å kommentere. Legg inn kommentar når du har vært en tur i skianlegget og si hvordan du synes forholdene var. Er det noe i snørapporten du ikke synes stemmer kan du også legge inn en kommentar. Kommentarene ligger under snørapportene på Skiinfo. Her ser du siste snørapportkommentarer

Forum
I Skiinfo sitt forum kan du blant annet diskutere ting du lurer på og få tips fra andre skikjørere. I forumet diskuteres det på flere forskjellig språk, og her finner du det norske forumet.

Blog
Det er mye forskjellig det blogges om i Skiers' Lounge, blant annet er det faste bloggere som forteller om ski, snø og vær fra Norge, Europa og Nord Amerika. Skikjørere forteller om sine gode (eller dårlige) skiopplevelser, hvor de skal stå ski neste gang, og hvor de har vært. Her er siste bloginnlegg (du kan sette filteret til å kun vise norske)

Privat melding
I Skiers' Lounge har du mulighet til å sende "privat melding" til andre medlemmer dersom du ikke ønsker å skrive det du vil si på deres "wall". Dette gjør du ved å klikke på "Send melding" når du ser på en profil.

Venner
Du kan sende venneforespørsler til personer du kjenner fra før, eller har lyst til å bli kjent med. Det gjør du ved å klikke på "Legg til som venn" når du ser på en profil i Skiers' Lounge.

Grupper
Det er allerede laget mange grupper i Skiers' Lounge, som samler både de som er fan av samme utøver, de som kjører mye ski og snowboard i samme skianlegg, eller de som er helt rå på afterski. Når det er laget en gruppe kan man laste opp bilder, video osv. skrive på gruppens "wall" og gruppen får listet opp de favorittskistedene de ønsker. Man kan invitere flere venner til gruppen, samt at den kan linke til en hvilken som helst side. Her ser dere de mest populære gruppene