Vierli Terrengpark laurdag og sundag:
Norges største Jibbeklubb, Heming Adrenalin, stiller med hovedtrener Stevje Sandlie og nedenstående elitekjørere til helgen for å perfeksjonere triksene sine før de store rennene i inn og utland utover sesongen;

Fridtjof Semb Fredricsson, populært kalt Frido.
Jens Gunhildsrud
Johan Berg
Martin Krog Larsen
Mathias Sjølivangen
Niclas Engebretsen
Rasmus Engebretsen

BIG AIR BAG i Vierli BUSopen terrengpark!

BIG AIR BAG'en på Vierli er Norges største (12x18 meter)! Bagen er konstruert for å dempe fall frå store høgder, og dei fleste utøvere av ekstremsport i motorsykkel, sykkel og vinteridrett brukar slike til trening. Og no har altså Vierli Terrengpark ein slik ein! Må prøvast -familevennleg galskap!

Det blir BUSopen Big Air konkurranse med utøvarar frå heile landet i vinterferien, og i påska er det Vierli BUS open i sloope. Sesongavslutning med oppvisning i hopp over 20 tonn Volvo gravemaskin og verdsrekordforsøk i oppoverbakkehopp!

Vierli BUSopen Terrengpark har 12 rails av ulike vanskegrad, mellom anna S-Rail, rainbow flatbox etc, monsterhopp for 25-35 meter, big jumps, Quarterpipe, Quarterwall, oljetønner, 10 hopp av ulike vanskegrad, 12 meters railen over BUSen og ikkje minst Big Air Bagen!

Om Vierli

Vierli ligger på 1010 m.o.h. med storslått panoramautsikt over Raulandsfjell og Hardangervidda. Vi har skapt et unikt aktivitetstilbud for alle gjester som kommer til Rauland. Vierli har stor kafeteria, suvenirsalg etc. Vierli Skisenter har 5 skitrekk med hele 6575 meter nedfarter fordelt på 9 nedfarter. Skisenter tilbyr half pipe, quaterpipe, masser av hopp, big jump, rails mm. Stor skiutleie samt skiskole. Vierli kjelketrekksenter er Norges største med over 100 kjelker og tre nedfarter - en aktivitet for hele familien. Vierli og de nærliggende områdene har fantastisk turterreng for alle skiløpere, både i og utenfor det oppkjørte løypenett på hele 140 km.