Geilo er en destinasjon som byr på et unikt mangfold av aktiviteter og opplevelser og man finner alt man trenger innen kort avstand. Skibakkene og løypene finnes i alle vanskelighetsgrader, og er spesielt godt tilrettelagt for barn. Geilo er et mangfoldig ski- og feriested. Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker.

Noe som også utmerker Geilo fra endel andre skidestinasjoner er deres gode hotelltilbud i "luksusklassen". Man finner blant annet Vestlia Spa Resort, Highland Hotell og Dr. Holms som er veldig gode hoteller.


Foto: Carsten Müller

Skal man ha det beste av SPA behandling kan det være en god idé å følge Condè Nast Traveller sin anbefaling Vestlia Spa Resort. De valgte å sette Vestlia Spa på sin "hot list" over de 75 beste spa hotellene i verden. Spaavdelingen deres er på 1 000 kvm og er temperert til 30 grader i luften så det blir en god kontrast til snøen som ligger rett utenfor de store vinduene. Spa avdelingen inneholder steambadstue, finsk badstue, kaldtvannskulp, badebasseng med massasjesone, massasjebad og mange gode avslapningsstoler. De har alt av vanlige SPA behandlinger, og til menn har de laget en egen "Afterski pakke" for de som kanskje ikke er så vant med SPA.

Foto: Anette Storeide, Vestlia Resort 

Resten av hotellet lever virkelig opp til forventningene man får til et hotell som har mottatt en utmerkelse som Vestlia har. Det er prioritert stort areal til "fellesområde" med bar, restaurant, resepsjon, lekerom, biljardrom, playstation rom med kjørestoler i Petter Solberg stil osv.

Og det er heller ikke å forakte at man kan ta på seg skiene på trappa, og nesten skli bort i skianlegget direkte. Fra frokostsalen ser du om det er andre som har kommet seg i bakken før deg, og kjører opp puddersnøen som har kommet over natten.

Vestlia Spa Resort har også noen store suiter på hhv. 150 kvm og 200 kvm for den som har lyst til å slå på stortromma. Da får du 5 meters høyde under taket, 42 tommers plasma skjerm, bad til hvert soverom, badstu og alt man kan ønske seg på en fjellferie. SPA avdelingen er da kun en 3-etasjers heistur unna.

Se mer av Vestlia Spa Resort