Som du ser nå har Skiinfo fått nytt design, og resultatet er vi veldig stolte av. Det har blant annet blitt vektlagt at Skiinfo skal være mer oversiktlig, raskere å laste, samt ha bedre navigasjon.

I tillegg fokuserer den nye siden mer på bilder, som kan sees blant annet i hovedartikkelen som har fått et stort bilde.

Utover vinteren har vi mye mer å by på, spesielt når det gjelder innhold for å hjelpe dere å finne de skianlegg som passer dere best. Skiinfo.no er den første av Skiinfo-portalene som vi lanserer med ny design. Deretter er det skiinfo.com som står for tur, og denne siden vil ligne veldig på de norske sidene, men omhandle hele Europa.

Det er jo ingen nyhet at Nord-Amerika er et interessant kontinent med tanke på skikjøring for blant annet norske pudderentusiaster, men at Skiinfo satser i dette markedet er en nyhet. Skiinfo ønsker å tilgjengeliggjøre snørapporter, faktainformasjon, webkamera med mer, fra ca 450 skisteder i Nord Amerika.

Håper dere har litt tålmodighet med oss, og at dere liker det dere ser. Det tar selvfølgelig litt tid å bli vant til noe nytt, men vi er veldig fornøyd med retningen Skiinfo.no har tatt.

Ris og Ros: Om dere har tilbakemeldinger som kan gjøre sidene våre enda bedre, er det fint om dere sender en mail til: tips@skiinfo.no