Så langt har 120 to-manns lag meldt seg på til Bergans Hemsedal Challenge, men det er fortsatt ledige plasser i både herre, dame og mix-klassen. I år vil det også være litt ekstra spenning rundt løypa, som vil bli lagt av multisport-veteran og VM-deltaker Reto Trøndle.

Konkurranse-konsept
Konseptet er det samme som det har vært i alle årene; lagene få utdelt kart med 60 poster ved start. Postene gir fra 4 til 15 poeng og lagene velger selv rekkefølgen og hvilke poster de skal ta i løpet av 6 timer. En god taktisk strategi fra starten kan derfor være avgjørende. Postene nås med sykkel, til fots, eller ved hjelp av klatring, rapellering eller svømming.

Start og mål er som vanlig ved Hemsedal Skisenter, men er i år flyttet fra Hemsedal Fjellandsby og opp til den nederste parkeringsplassen ved Stavkroa. Registrering finner sted på Stavkroa.

Mye underholdning for publikum
Vi kan røpe mange av årets poster vil bli lagt til Grøndalen-området, nord-vest for Hemsedal Skisenter. I tillegg vil det være en del publikumsvennlige og actionfylt poster i Hemsedal sentrum. Det blir blant annet klatring i Sparebank1-bygget og på Skogstad Hotell og en post i Hemsila bak Hemsedal Turistkontor. Ved Rjukandefossen blir det rapellering og svømming over elva.