KarmaCamp har 2 somre på rad blitt arrangert på paradisøya Hestholmen utenfor Brevik. KarmaCamp har vært en suksess og i fjor ble påmeldingen fulltegnet lenge før påmeldingsfristen. KarmaCamp er en sommerleir for glade og lekne mennesker fra 18 år og laaangt oppover (deltagerne i fjor var mellom 16 og 54 år). Alle får anledning til å prøve Yoga, kiting, surfing, brettseiling, buldring/klatring, slakkline, strandvolleyball, jibbe/snowboardrelatert stup/vannhopping, kajakkpadling o.a. morsomme aktiviteter.

Klatreren og BASEhopperen Kristen Reagan er en av arrangørene, og her finner du informasjon om Kristen Reagan

Opplegget er lekent, og sommerleiren er et uformelt møtested hvor det ikke er nødvendig og ha noen forkunnskaper for å være med. Alt nødvendig utstyr er også til låns på øya.

Alle deltagere oppfordres til å bidra med underholdning/aktiviteter som og det legges til rette for sosiale innslag som fotball, bordtennis, grilling, gitar,sang og bålkos.

KarmaCamps visjon og målsetning er at alle deltagerne skal utfordre seg selv, ha det kjempegøy og føle en generell opplevelse av fellesskap, samhold, hygge og god stemning.

Slakkline:
Det vil spennes opp diverse slakkliner på øya med forskjellige vanskelighetsgrader, lengder og høyder. Alle vil få den instruksjonen som trengs for å lære og gå noen meter på line. Det er også en perfekt slakkline bukt på øya hvor camperne kan teste sin første "highline" ved å gå på line fra den ene siden av bukta til den andre (ca, 8m) ca. 3 meter over vann.

Klatring/Buldring:
Buldring er klatring på små steiner og vegger, ikke høyere en at det er forsvarlig og hoppe eller "falle" ned. Boreal og Black Diamond er samarbeidspartnere og en av norges beste buldrere/klatrere, Stian Christophersen, vil være lekeonkel på aktiviteten. Han vil guide deltagerne på båtturer til etablerte klatre/buldrefelt på øyer og kystområder i nærheten, og også lede ekspedisjoner etter nye buldreområder. På turene vil det også være muligheter for enkel tauklatring. Det er buldring også på Hestholmen. Bl.a. noen rå catcher og en fantastisk flott traverslinje. Det vil også være enkle introduksjonskurs i tauklatring på Hestholmen.

 

Her kan du se flere bilder fra Karma Camp