Veldig mange ser sikkert fram til å høre vinneren av bylarm-prisen, IdaMaria, live. Og hun er bare en av godbitene.

Kun to dager før releasekonserten for hennes nye album, vil IdaMaria garantert gi alt for å teste seg selv og materialet sitt. Dette er også en av de få mulighetene til å se fyrverkeriet av en artist i Norge denne sommeren, hvor hun har flere jobber i utlandet enn hjemme.

Værmeldingen lover strålende sol i Hemsedal hele helga. Med eventyrlige mengder snø, ligger det an til å bli en verdig avslutning på en historisk bra sesong.

- I tillegg til konsertene på kveldstid og festivalen i skisenteret på lørdag, har vi også en av landets beste Bigjump-konkurranser den dagen. Helly Hansen Crowd Pleaser samler hele den norske eliten i ski og snowboard nå når de er tilbake etter reising verden rundt, forteller Frida Klang, eventansvarlig i Hemsedal Skisenter.

På scenen lørdag får vi også se norske Lukestar, som blant annet også er booket til Hovefestivalen, mens svenske Takida spiller på Hultsfredfestivalen i sommer. Radioyndlingene Lorraine gjør også en sjelden norsk opptreden i Hemsedal. Hiphoperne Erik og Kriss har flere velkjente hits i ermet.

Program Hemsedal 3. mai

Klokka 11-14
Helly Hansen Crowd Pleaser
Norges 50 beste bigjump-artister

Klokka 14
Spilleliste konserter - konferansier Johan Golden

SENIT
Lukestar
Takida
Erik og Kriss
Lorraine
Ida Maria

Sjekk hvordan været blir i helgen

Sjekk snørapporten for Hemsedal