Litt færre skikjørere tenker på skikjøring etter påsken, og det gjør bare opplevelsen i skianleggene enda bedre for de som drar på ski. Mindre kø, lavere overnattingspriser og det tar lenger tid før bakkene og off-pisten blir oppkjørt. I tillegg blir solveggen bare varmere og varmere.

Den kommende helgen vil ikke by på de store snømengdene noe sted i landet, men noen mindre snøfall vil komme. Særlig vestlandet vil få snø de neste dagene, og mengden vil variere fra 5-15 cm i løpet av helgen. På østlandet kan man vente noe sol, men også noe nedbør. Dette vil stort sett komme som snø i fjelltraktene, og enkelte regnbyger kan ventes i lavlandet. I Oppdaltraktene ventes det for det meste oppholdsvær med noe sol. Narvik kan få noe snø i dag, og vil få delvis sol denne helgen.

Den siste uken er det 48 skidestinasjoner som har fått nysnø de siste syv dagene, og toppen av denne listen ser slik ut:
Gaustablikk 65 cm
Vrådal 58 cm
Valdres Alpinsenter 55 cm
Svarstad 55 cm
Kongsberg 50 cm
Her kan du se hele listen med nysnø: http://www.skiinfo.no/Snorapport-Snofall-Alle-Skianlegg-6891-no.jhtml  

Langrennsforhold fra Skiinfo i dag:
Ål 386 km
Gol/Golsfjellet 308 km
Sjusjøen 300 km
Hafjell 300 km
Gålå 255 km
Nesbyen 225 km
Geilo 220 km
Hemsedal 210 km
Sirdal 200 km
For mer informasjon om langrennsforhold på hver destinasjon, og en fullstendig liste over åpne langrennsløyper: http://www.skiinfo.no/Snorapport-Langrenn-790-no.jhtml