SNOWBOARD
Erik-Johan Botner er årets Park Attacker

Hemsedal Park Attack samlet en god gjeng med parkrotter i helga. Swatch TTR World Snowboard Tour hadde poeng til fordeling, i tillegg til premiepotten på 60 000,- kroner. Botner kjørte best i semifinalen, og resultatet ble stående fordi enda en snøstorm dukket opp på tampen av en skikkelig godværshelg.

På pallen fikk Oslo-gutten Erik-Johan følge av Simen Kildebo Neraker og Aleksander Østreng. De åtte finalistene som ble snytt for en nervepirrende head-to-head-finale, bestemte seg for å splitte pengene mer broderlig. Første-, andre- og tredjeplass fikk henholdsvis 15, 7 og 6 tusen kroner, mens de fem andre fikk 4800 kroner hver.

Vinner-runnet inneholdt følgende triks:
SW FS BS
SW BS 5
FS 7
BS 5
SW BS 9 (Bilde vedlagt)
Air (QP)
Back to back 7 (HP)
Handplant (QP)

SKI
Klaus Finne er årets Park Attacker

Vossingen Klaus Finne var i en klasse for seg under helgas Hemsedal Park Attack. Etter en overbevisende kvalifisering, klarte han å holde unna for konkurrentene i finalen. Dermed innkasserte han storsjekken på 25 000 kroner.

Det var et drøyt nivå på kjøringen blant skigutta, og det var mange som holdt pusten da Klaus Finne kastet seg inn i superman frontflip på step up’en. Crowd pleaser nummer en var Kangaroo Flipen til PC Fosse. Jon Olsson hadde blitt varm om hjertet hvis han hadde sett PC’s perfekte versjon her i Hemsedal.

Allikevel var det eks kulekjører Klaus Finne som mobiliserte vossisk sisu, og sto i mot alle i head-to-head-finalen søndag. Han kjørte følgende triks:
540
Sw rodeo 7 nose
5 one arm bandit
Sw 9 dobbel mute (“Rockstar”)
Superman frontflip
Pipe: 900, alley oop flatspin, flair, Sitting cork 5
Flatspin (i QP)

Klaus fikk følge på pallen av landslagsgutta Stian Eriksen og Aleksander Aurdal, som kom rett fra European Open i Laax.

Sjekk snøforholdene i Hemsedal nå

Nordic Open – Hemsedal Park Attack er en fullblods slopestyle-konkurranse i den store parken i Hemsedal. Som navnet tilsier har vi tatt mål av oss om å etablere en Nordisk konkurranse som skal samle de beste skikjørerne og snowboarderne i en av verdens beste parker. Under konkurransen vil hele linjen med alle elementene i parken brukes. Dette blir en konkurranse du ikke vil gå glipp av, enten som deltager eller publikum.

Skiinfo brukernes bilder fra Hemsedal