Vi lover å justere listen ennå noen hakk opp fra foregående 7 år og lokker med nye stunt, motorolje og fri flyt av adrenalin hele helgen. Premien det kjempes om er foruten en solid neve pesetas, selvfølgelig tittelen "Badass of the year". På Tittelplanketten finner du tidligere vinnere som: Anders Backe, Kim Andre Eliassen, PK Hunder, Daniel Josefsen, Thomas Dølplads, Lars Gjervold mfl. Er du klar for å overta vandrepokalen? Snowstock har alltid premiert de som drar på, - og arrangementskomiteen lover at dette er en regel som spikres uten unntak også i år.

Av det mer formelle programmet arrangeres det blant annet NM i Freestyle Big Air og HP og Norgescup i Snowboard, HP og Big Air. Dermed er det offisielt at du kan boltre deg og prøve krefter mot norgeseliten. Om du tør da... Skal du hoppe på ski. Så hopp! Toppfart eller ingen fart!

I år sparkes det hele i gang ved hjelp av 7 gir, rå muskelkraft og nesa vendt nedover. Jepp - downhill konkurranse på sykkel. Ta med pedalene dine og stram kjeden. Chinese style. Etter at våre sykkelvenner har banka låra (og hverandre) fulle av syre, skal Crossover Sports først opp snowcross løypa på noen viltre dyr med høyoktan på tanken, for så å legge flatt jern nedover med brett på beina. Kommer Ailo? Kjørstad? Eller blir det en litt aldrende Mr. Vennerød som stikker av med årets pokalen her? Crossboard kalles hvertfall sporten - utøverne kalles mentale.

Ryktet er at årets stunt er at en skrulling (les: topptrent idrettsutøver) har lovet å hoppe over heishuset (og et par fysiske lover) slept inn på arenaområdet etter en illsint scooter. Det er visstnok lagt inn solid sikkerhetsmargin. For scooteren. Ja jøss sier vi og pakker med kamera.
Ingenting loves - alle muligheter åpne!

Nevnte vi jentecampen? Vi ønsker Powder Puff Girls og Freestyle jentene velkommen, og håper på fullt trøkk på jentefronten!

Akkurat når det gjelder det sosiale tror vi det er lite å bekymre seg for.
Her blir det DJs, band, rock n roll og fri flyt av metal i skjønn forening.
Kom - så fikser vi resten! Vi gleder oss masse og sier velkommen!