Torstein Horgmo ble til unison jubel kåret til Årets standout. Horgmo er sesongens klare standout med ryggbrudd, gull, filmparter og magasincovre. Horgmo stakk også av med prisen for årets videopart og ble dermed mestvinnende under årets utdeling.

Funny
- Da jeg brakk ryggen i januar trodde jeg det var over, men det er funny at kom jeg meg og fikk til litt ting på slutten av sesongen, var Horgmos beskjedne kommentar da han mottok prisen som Årets standout.
- Jeg er kjempeglad og vil takke landslagstrener Jonte og alle andre som har støtta meg, ikke bare denne sesongen, men alle sesonger, sa Helene Olafsen om å få prisen for årets kjører.
Andreas Ygre Wiig er på fotoshoot i USA om dagen og kunne ikke motta prisen for Årets kjører. Bak trommevirvel og jubel kunne Cosmopolite likevel få med seg Andreas på video. - Jeg takker alle som følger med på det jeg driver med og alle som har vært med å stemme meg fram, var noe av det en tydelig glad Andreas kunne fortelle via videoskjermen.

Sammelagtvinnere i NorgesCupen hedra med feit sjekk
Helene Olafsen fikk ikke bare pris for beste kjører, sammen med Kim Rune Hansen mottok hun reisestipend på 5000 kroner fra DnB NOR for sammenlagtseieren i NorgesCupen. Dette var en påskjønnelse som kom overraskende på begge utøverne og det var bare så vidt de fikk tumla seg opp på scena for å motta DnB NORS fete sjekk. - Snowboardforbundet tar sikte på at sammenlagtseieren neste år blir enda feitere. Det blir uten tvil viktig å delta NorgesCupen neste år, melder arrangemetsansvarlig i forbundet John Knutsson.

Hedret de dedikerte
- SnowboardAwards er den store festen for hele snowboard-Norge og Snowboardforbundet er stolte av å kunne arrangere en sånn fest. Det er en bra kveld for å møtes og se igjen folk man ikke har sett siden snøen forsvant, melder President i forbundet Ola Keul. - Selv om Snowboardforbundet både ferier 20 år og nettopp har fått DnB NOR inn som ny generalsponsor, er det prisutdelingen som er kveldens hovedgreie. Norge har verdens beste kjørere og disse fortjener heder, men vi har også masse bra filmere og fotografer og også klubber og ildjseler som alle gjør en kjempejobb og dette er kvelden for å feire alle som driver med snowboard, avslutter Presidenten.
Cosmopolite var fylt til randen med både snowboardkjendiser og andre kjendiser. Blant prisutdelerne var Per Heimly, Karpe Diem, Aslak fra Gatas Parlament, Ingerid Stensvold fra NRK og Jody Koenders.
- Det er stort å få være med på å dele ut prisen til årets standout, den prisen går til de ordentlig dedikerte kjørerne og det er mange av oss her, sa Jody Koenders før han overrakte prisen til Horgmo.

Vinnerne er:
Årets bilde: Fotograf Espen Lystad med bilde av "Per Løken, Ollie, Lake Tahoe"
Dagbladet FREDAGS filmpris til årets beste film: "Up in the Sky", Factor Films
Årets videopart: Torstein Horgmo i "Up in the Sky"
Årets rookie jente: Silje Norendal, Kongsberg IF (bildet)
Årets rookie gutt: Stian Sivertzen, Kongsberg IF
Æresprisen: Steinar Arvesen og Jørn Torjussen
Årets klubb: Kongsberg IF Snowboard
Ildsjelprisen: Theodor Olsen, BSK Snowboard
Årets kjører dame: Helene Olafsen, Ready IL
Årets kjører mann: Andreas Ygre Wiig, BSK Snowboard
Årets Standout: Torstein Horgmo, Trondheim Snowboardklubb

Bildet: TrulsOmtvedt og SiljeNorendal
Fotograf: Hans Petter Hval