Fredag vil vi kjøre Stolheisen, Tvillingtrekkene og Fjellheisen i fra kl. 09.30 - 16.00. Lørdag og søndag vil vi også kjøre Veraheisen til samme tidspunkt. Setertrekket og Tallerkentrekket er allerede stengt for sesongen pga tynt snødekke flere plasser. Vi gjør også oppmerksom på at det ikke vil bli satt opp Skibuss til helgen, ettersom Tide Buss sluttet med denne ruten 1. påskedag.

Stolheisen er i drift igjen!
Reduserte priser på heiskort
Salg av utleieutstyr

Reduserte priser på heiskort
I likhet med sist sesong har vi valgt å sette ned prisene den siste åpningshelgen. Fredag, lørdag og søndag vil dagskortet koste kun kr. 140,- Dette gjelder for både voksne og ungdom. Barn under 7 år kjører som vanlig gratis! Ettermiddagskort (12.30-16.00) vil koste kr. 100,-

Salg av utleieutstyr
Salget av brukte ski og brett startet i påsken, og mange har allerede sikret seg en ski/brett pakke til en gunstig pris. Vi har fremdeles 30-40 skipakker og 5 snowboard igjen for salg. Vi har også en god del eldre ski (ikke carving) og støvler, som vi selger for noen hundrelapper. Til neste sesong vil vi kunne tilby topp moderne utstyr for utleie, i tillegg vil vi også ta i mot ski for smøring/kantsliping.