Nyt marsweekends med varmende sol og toddi på terrassen. Populært og folkelig med afterski i skisenteret og trubadur hver lørdag. Gourmetkokken Knut Eidal svinger opp med delikatesser for øye og gane i Restauranten Skistua.

Fredag kan dere starte helgen med stemningsfull kveldskjøring i flombelyste bakker. Dagen derpå vil kanskje noen velge langrennskiene og gå innover Nesningsfjellet fra alpinsenteret. Fra toppen av skisenteret på over 1100 meter over havet slynger 11 varierte og gode alpinbakker seg nedover til dalstasjonen. Løypene tråkkes kontinuerlig, og akkurat nå kan vi snakke om pudder!

Er dere på gruppetur? Da har skisenteret en rekke morsomme og sosiale gruppeaktiviteter å by på. Fakkelkjøring på ski ned alpinsenteret i mørket, akekonkurranse hvor du blir dratt opp av snøscooter, snowboardintro i barnebakken med instruktør, kanefart, - og ikke minst Årestua.
Årestua er en trelavvo som ligger midt i alpinbakken. Her tennes det opp bål og gjestene sitter langs veggene på skinn. Ønsker dere underholdning eller musikk? Cøntry, slowly, rocka eller halling? Det er sitteplass til 50-60 personer. Alpinsenteret setter sammen din stemningskveld slik du ønsker.

Gled deg til en herlig skiweekend med venner eller familie i den varmende marssola. Drøye to og en halv time fra Oslo ligger løypene i Nesbyen Alpinsenter og venter på skifolket.

Bo i godt utstyrte fjellhytter ved alpinsenteret for 6 personer eller velg høystandard hytter midt i bakken. Priser fra kr 400,- pr. person for hel weekend i fylt hytte.