Tidligski er en fast og meget kjær ukeaktivitet. "Ski og frokost for entusiaster" ble en gang "slagord", og det står ved lag. For det er nettopp det Tidligski er. Klokken 07 setter de første heisene i gang og frakter Tidligski-entusiastene til fjellets svarte område, Høgegga. Der ligger svarte nypreppa bakker side om side.

Konge i bakken!
Det er et begrenset antall plasser på Tidligski. De som kjøper billett skal ha følelsen av å ha bakkene for seg selv. 100 plasser per gang er maks. Men disse 100 er ikke samtidig i bakken. De som har frokost på første bordsetting spiser først, mens de som har frokost på 2. bordsetting får noen flotte turer i bakkene først. Og det er 5 svarte bakker som er tilgjengelige på Tidligski. Frem til kl 9 er du konge i bakken! Og når resten av skianlegget våkner til liv, da har du nok en fordel: Du er allerede i bakken og kan være førstemann til å sette utfor andre bakker også!

For å sette pris på denne aktiviteten må du være litt morgenfugl, også må du like svarte bakker.

Tidligski er et eksklusivt tilbud og har et begrenset antall plasser. Derfor må du kjøpe billett. Det er forhåndssalg fra mandagen før.