Den store satsningen på effektive snøsystemer gjør at Tryvann Vinterpark og Varingskollen kan tilby alpinopplevelser på tross av ugunstige værforhold. Den 900 meter lange Tårnbakken, Norges mest brukte enkelttrasé, og Express- stolheisen står nå klar i Tryvann Vinterpark. I Varingskollen åpner Hakkebakken og Hakkebakkeheisen.


Foran årets sesong er fokuset på snøsikkerhet ytterligere forsterket med blant annet åtte nye fastmonterte snøkanoner i Varingskollen. I Tryvann Vinterpark sørger snø24-systemet for at den 900 meter lange Tårnbakken snølegges på 24 timer ved -5° eller kaldere. Hele fem av bakkene i alpinanlegget er utstyrt med helautomatiske snøkanoner for å utnytte kuldeperioden maksimalt.
18 av totalt 19 nedfarter i Tryvann Vinterpark og Varingskollen er utstyrt med snøkanoner som sikrer bra snøforhold gjennom hele sesongen når temperaturen ligger under -3 grader.

Bakkene som åpnes først er ikke optimalt preparert med tanke på bredde og snødybde, men det jobbes på spreng for å kunne tilby våre gjester best mulige forhold. Innen kort tid håper vi å kunne åpne flere nedfarter i begge anleggene så sant kulden kommer.

Både Tryvann Vinterpark og Varingskollen ønsker velkommen til en rekke nye attraksjoner og servicetilbud. Se tryvann.no og varingskollen.no for mer informasjon om snøforhold og åpningstider.

Åpningstider og priser i romjulen: 
Tryvann Vinterpark
23/12-06 - 1/1-07 kl. 09-17 (deretter ordinære åpningstider)
Julaften stengt.

Reduserte heiskortpriser frem til flere bakker å heiser åpner:
Dagskort voksen 230,-
Dagskort barn: 190,-
Kveldskort Voksen 200.-
Kveldskort barn: 160.-

Varingskollen
Fredag 22/12-06 kl. 15-22 (Gratis)
23/12-06 - 1/1-07 kl. 09-17 (deretter ordinære åpningstider)
Julaften stengt.

Reduserte heiskortpriser frem til flere bakker å heiser åpner:
Dagskort voksen 200,-
Dagskort barn: 160,-
Kveldskort Voksen 160.-
Kveldskort barn: 130.-

Tryvann Skisenter AS eier og driver de to største alpinanleggene i Oslo-området; Tryvann Vinterpark og Varingskollen med til sammen over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo-området. Alpinanleggene har ca. 250.000 besøkende per sesong. Tryvann Vinterpark alene er Norges 5. største alpinanlegg.