Høgegga Renn og Treningssenter planlegger og tilrettelegger for treningsgrupper, så vel lokale klubber som for landslag, og det er løype 63 i Høgegga som er arena. Åshild Nordli, bookingansvarlig i Høgegga Renn og Treningssenter, er inne i den travleste tiden på sesongen.

-10. november åpnet vi løype 63 i år, og fra dag en var det fullt av treningsgrupper i nedfarten. Trysil har et av de beste treningstilbudene i Nord Europa for tiden. Dette får vi bekreftet av flere lag som tar kontakt og søker gode treningsforhold. At det norske verdenscuplaget i slalom kommer setter vi stor pris på, sier Åshild Nordli.

Buraas og co skal trene hele helga. Tidligere i uken var det svenske europacuplaget herrer i Trysil, og det er flere landslag som har meldt sin interesse.

- Både damer Tyskland og Sveits, samt Slovenia og Japan har vært i kontakt med oss, sier Nordli. Og i tillegg til disse har vi mange lokale svenske og norske alpinklubber på plass. Fram til jul er det trening i Høgegga hver dag. Og siden dette er en nedfart med flomlys kan vi tilby trening hele døgnet, så fullbooket er det ikke.