I Eikedalen har det vært stor aktivitet i hele sommer og høst. Dette har fortrinnsvis vært i forbindelse med tilrettelegging for "Eikedalen Panorama". Blant annet er det laget ny vei på en km opp til feltet.
Vi har leid ut både personell og maskiner til mye av dette arbeidet.
Fremdeles er det gode muligheter for å sikre seg en hyttetomt el. leilighet, i det som utvilsomt er den fineste beliggenheten på Kvamskogen.
Byggingen av de første hyttene har nettopp startet, men hoveddelen vil først komme på plass neste sommer.
Mer informasjon er lagt ut på www.eikedalen-panorama.no

I går fikk vi også på plass nytt webkamera. Kameraet er plassert i nedre del av anlegget, og tar bilder fra 6 ulike vinkler. (Siste bilde viser også hvor det nye hyttefeltet kommer!) Bildene oppdateres flere ganger i timen i tidsrommet 07.30-21.00.
Bergens Tidende vil også montere sitt kamera i løpet av desember.
Se nærmere på dette på www.eikedalen.no

Det er ikke så mye nytt i selve skianlegget til denne sesongen. Den største investeringen er knyttet opp mot utvidelse av snøkanonanlegget. Ny rørgate for vannforsynig, og strøm, er lagt opp i løypen til venstre for Tvillingtrekkene (Treningsløypen).
Vi vil nå ha mulighet til å dekke hele henget her med kunstsnø.

I tillegg har vi gjort en rekke mindre utbedringer i løypenettet, heistrasèer og overennet på bigjumpen.

I siste e-post du mottok fra oss, skrev vi at vi skulle komme tilbake med mer info om utvidelse/utbygging av skianlegget. Det foreligger konkrete planer for dette, og vi har flere ulike alternativer for videre utbygging. Dette gjelder for både heiser og løyper.

Vi ønsker imidlertid ikke å gå ut med for mange detaljer, før prosjektene er klarert med de ulike grunneiere, og godkjent av lokale myndigheter. Forhåpentligvis kan vi presentere større nyheter til neste sesong (07/08)

Heiskort prisene for den kommende sesong er også klare, og vil bli lagt ut på nettet i slutten på uke 45. Flere vil nok glede seg over at det ikke blir de store endringene fra sist sesong. Prisene på dagskort, ulike timekort, formiddag, ettermiddag og alle flere dagerskort blir uforandret. Prisen på kveldskort øker med kr. 10,- og sesongkort med kr. 100,-

Skisentret har også vurdert å gå over til en løsning, hvor det kun benyttes keycard i anlegget.
Dette vil nok tvinge seg frem før eller siden, men for den kommende sesong, blir dette som tidligere valgfritt.

Det vil heller ikke bli noen økning i priser for leie av skiutstyr.

Bon Appètit vil fortsatt drive de ulike serveringsstedene i Eikedalen. De vil fortsette sin linje med litt sunnere mat, men for de som ønsker vil det fremdeles være mulig å kjøpe en hamburger og pommes frites.
Vi har på det nåværende tidspunkt ikke full oversikt over ulike arrangementer til vinteren. Vi får henvendelser fra mange forskjellige arrangører, men tilbakemeldinger om fastsatt dato uteblir.
Arrangementet Snowshow vil i alle fall bli lagt til fredag den 9. februar.

Vi vil også i år selge sesongkort/gavekort med førjuls-rabatt. Her vil det være mulig å spare kr. 200,- Mer informasjon om salgstidspunkt og salgssteder, vil bli lagt ut på www.eikedalen.no i begynnelsen av neste uke.

Som vanlig er det vanskelig (nesten umulig) å fastsette en åpningsdato. Skulle det plutselig komme et kraftig snøfall, vil vi kunne åpne i løpet av svært kort tid.
Ser vi at det kommer en stabil kuldeperiode vil vi starte opp med produksjon av kunstsnø.
Slik 10-dagers varselet ser ut pr. i dag, er det mye mildvær i vente frem til 11. november.