Vedtatte investeringer har en kostnadsramme på ca 70 millioner kroner. Utbyggingen skjer i regi av Kvitfjell Alpinanlegg og Kvitfjell Holding.

Felles løft 
Et godt samarbeid mellom Kvitfjell Holding, Ringebu Kommune, grunneierne i området, og den største utbyggeren på Vestsiden, Gunnar Jenssen, har gjort sitt til at planene nå kan realiseres. I den nylig vedtatte kommunedelplan for Vestsiden har eierne av alpinanlegget, Kvitfjell Holding; Bjørn Erik Borgen, Lasse Hamre og Kenneth Grant, fått godkjent nye utbyggings- og tomteområder som vil være en vesentlig del av grunnlagsfinansieringen av utbyggingen. I tillegg legger også Kvitfjell Vest (Gunnar Jenssen) et betydelig bidrag inn i prosjektet. Vi kan trygt si at et godt samarbeid mellom de største aktørene i Kvitfjell og Ringebu Kommune har lagt grunnlaget for det som er den største kommersielle satsingen i Kvitfjell Alpinanlegg noensinne.

Positivt for eiendomsutviklerne 
Interessen for Kvitfjell har vel aldri vært større enn nå, og det merkes i voldsom høy byggeaktivitet på begge sider av fjellet. Så og si daglig selges det tomter eller leiligheter i Kvitfjell, og det må kunne sies at det for tiden nærmest hersker Klondyke-stemning blant utbyggerne. Investeringene som nå gjøres vil heve kjerneproduktet betydelig og vil helt klart ha stor betydning for satsingen også på eiendomsutvikling.

Tar opp kampen med de store 
Kapasitetsmessig vil Kvitfjell med disse investeringene virkelig kunne ta opp konkurransen med de store alpindestinasjonene i Norge. Vi tør også å påstå at alpintilbudet i Kvitfjell nå vil bli komplett. I Kvitfjell finner du de tøffeste nedfartene i Norge på fjellsiden ned mot Gudbrandsdalen, bedagelige, solvendte og varierte trasèer vestvendt mot Peer Gynts rike, og en imponerende terrengpark for de som liker seg best i luften.