Oslo Freeride Week ønsker velkommen til alle i alderen 10 år og oppover. 
15 – 19 mars er alle samlet i Tryvann Vinterpark!

I tillegg til alt du kan ønske deg av moro i det hvite element, sørger en heltent DJ for musikk i bakken under hele arrangementet. Også proffe fotografer vil være på plass alle dager for å forevige magiske øyeblikk. Og ikke minst dukker kjente kjørere opp for å vise frem kule triks og for å dele noen av hemmelighetene sine.

Kom og opplev på nært hold hvordan snowboard og skientusiastene har brakt idretten sin opp på et nytt spektakulært nivå. Stikkord for den rivende utviklingen er høye hopp, akrobatikk, rails og jibbing. Det eneste som er uforandret er lysten til å ha det moro på snø. Det vil du garantert få under Oslo Freeride Week!

Påmelding og Oslo Freeride Pass 
Ved kjøp av Oslo Freeride Pass får du adkomst til alle aktiviteter og heiskort. Du kan velge mellom 5-dagers pass, 3-dagers eller 1-dagspass. Kjøper du  5-dagers pass får du opp til kr 705,- rabatt på ordinær heiskortpris + en pose med kult stæsj.

Program  
Onsdag 15/3 Big Air Session (kl 17-21)  
Vi fyrer opp historiens første Oslo Freeride Week med en Big Air Session som vil være åpen for alle i Sony Ericsson Terrengpark. Her tilbys hopp av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. Tips om triks får du av erfarne kjørere.
Arrangeres i samarbeid med Oslo snowboard klubb, Kjelsås snowboardklubb og Norges Snowboardforbund.
 
Torsdag 16/3 Jibbe- & Brettboltring (kl 17-21)  
Prøv ut halfpipen, få tips om triks på hopp og rail eller lek deg i terrengparken vår. Tryvann Skiskole vil være på plass for å gi gode tips og råd.
Arrangeres i samarbeid med Tryvann Skiskole

Fredag 17/3 Ski- & Snowboardercross (konkurransen starter kl  17.30)  
Ski- & snowboardercross i Wyllerløypa. Arrangementet er en del av Skimania-touren og samler flere av de beste utøverne i Norge.
Arrangeres i samarbeid med Kamp-Vestheim og Norges Skiforbund.

Lørdag 18/3 Halfpipe (konkurransen starter kl 12)  
Halfpipe-konkurranse i Sony Ericsson terrengpark. Arrangementet er en del av Skimania-touren og samler flere av de beste utøverne i Norge.
Arrangeres i samarbeid med Heming og Norges Skiforbund.

Søndag 19/3 Slopestyle (konkurransen starter kl 12.30)  
Slopestyle konkurranse i Sony Ericsson terrengpark. Arrangementet er en del av Skimania-touren og samler flere av de beste utøverne i Norge.
Arrangeres i samarbeid med Heming og Norges Skiforbund.


Sony Ericsson Session under hele Oslo Freeride Week! 
Møt  opp 15-19 mars i Sony Ericsson Terrengpark og la vår profesjonelle skifotograf ta bilder av deg. Bildene kan du laste ned på www.tryvann.no og du kan også vinne en SonyEricsson mobiltelefon. Se hele konkurransen på www.tryvann.no