Konkurransearena og hovedkvarter blir i år flyttet opp til innsjøen Tyin, og stedet Tyinholmen. Tyinholmen ligger ved inngangsporten til Jotunheimen nasjonalpark, ved nordenden av Tyinvannet. Med beltebil fra riksveien fredag kveld, tar vi oss gjennom områder som gir oss enorme muligheter for snowkiting resten av helgen. Turen ender opp ved Tyinholmen, hvor helgen tilbringes i unik atmosfære, og i godt sosialt lag. Ved siden av konkurransene vil det også legges opp til at det blir vist demoer og gitt gratis introduksjonskurs i snowkiting, for de som ønsker en innføring i denne spennende sporten.

Med andre ord vil dette være en glimrende mulighet  for nye, som ikke har prøvd snowkiting ennå, å ta turen til Tyinholmen denne helgen. Alt ligger da til rette for å bli kjent med denne spennende sporten, ved å se på konkurranser, og ikke minst - prøve selv!

Konkurransene blir kjørt i tradisjonell stil på lørdag og søndag, i  regi av Norges Kiteforbund, Tønsberg Kiteklubb og Filefjell Kiteklubb.
 
NetCom er med som sponsor for denne helgen.
 
Filefjell Kiteklubb og Tønsberg Kiteklubb sammen med vertskapet på Tyinholmen, ønsker å favne om bredden i kite miljøet. Brett, ski og friluftsentusiaster oppfordres til å søke mot Tyinholmen denne helgen for en uforglemmelig høyfjellopplevelse i unike omgivelser.


Påmelding og booking for hele arrangementet skjer på denne mailen:
norgescup@filefjell.org

Dette skal mailen inneholde for korrekt påmelding:
Navn:
Addresse:
Tlf:
Ønsker å delta på konkurranse freestyle: (ja/nei) og (ski/snowboard)
Ønsker å delta på race: (ja/nei) og (ski/snowboard)
Ønsker å delta på gratis introkurs i snowkiting: (ja/nei)

Overnatting:
Ønsker evt. hytte sammen med: (navn, etternavn)
Ønsker enkeltrom, 150,- tillegg: (ja/nei)


For spørsmål til Tyinholmen:
post@tyinholmen.no , eller tlf 991 62 300 Ole Skogstad

For spørsmål til Filefjell Kiteklubb:
ola@tyinaktiv.no , eller tlf 41623130, Ola Grøv

For spørsmål til Norges Kiteforund:
mail@norgeskiteforbund.no, eller tlf 90597064, Magne Grihamar