Det blir Afterski i Skikjelleren i år. Det MEGET kritikerroste Kongsbergbandet Inquest skal spille Rock'n Roll afterski låter fra 16:00 til 18:00. Her har vi selvfølgelig sørget for noen gode ”dealer” på flytende leske. Absolutt alt taler for at dette skal bli meget bra!

Snowstock klinker nok en gang til med et KANONPARTY. Lørdag 4. mars tar det av på Sportsbaren, Grand hotell med bar-priser som bare Snowstock greier å skaffe. Moroa starter kl. 21:00 med et forrykende show som inkluderer en direkte importert hott DJ fra Moskva.

”Min lem, min lem!” Disse ordene kan gjerne gi assosiasjoner til noe perverst, noe sykt, noe kinky særlig hvis man ser for seg en mann som står og skriker dette mens han intenst veiver på en dildo. Eller kanskje du blir sjarmert? Uansett, ikke bli skremt, for vi snakker faktisk om et band som vet hvordan man kombinerer seriøs musikk med humor. Rammsund er et hyllest- band til det tyske bandet Rammstein. Men ikke et hvilket som helst Rammstein-tribute band. Rammsund spiller Rammstein med nynorsk-oversatte tekster. Beinhard musikk, glimt i øyet, skikkelig liveshow, og bare masse moro!
 
Rammsund spiller på Sportsbaren, Grand hotell lørdag kveld. Sett av kvelden nå, billettene koster bare 150,- og fåes kjøpt her: http://www.snowstock.no/billetter/ - som vanlig er det først til mølla som teller! Dere som er på maillista vår får naturligvis vite dette førstJ Vi sees på Kongsberg til skifest!