Kjørerne har regien og parkmester Lars Eriksen sørger for de riktige forholdene og lover overraskelser i parken. djuice invitational er et lukket arrangement for inviterte kjørere som skal konkurrere om heder, ære og fine premier.

”Gleder meg enormt til å se Henrik (14 år) fra Sverige, som jeg inviterte etter å ha sett ham under US Open i januar. Der gjorde han en syk fakie 1260 og overrasket alle som var der. Garantert beste 14-åringen i verden,” sier Andreas Håtveit.

”Endelig et arrangement hvor vi selv har regien og setter premissene for en perfekt session. Her er ingen dommere som bestemmer hvem som vinner. Det gjør vi selv. Ikke noe stress, bare gøy, med andre ord. Det at skigutta er med er bra, for det gjør at vi på brett må dra på enda mer,” sier Mikkel Bang og viser tommelen opp for djuice og Hemsedal Skisenter.  

Warlocks og DJ Hercules sørger for god stemning i bakken. Hercules, som også er kjent som en habil snowboarder av den gamle skolen, vil også være speaker under arrangementet.     
 

Fakta om djuice Invitational 

Bakgrunn 
djuice invitational ble arrangert første gang i fjor sommer, da det ble gjennomført en skate-konkurranse på Telenor Fornebu med Norges mest profilerte skatere. Henning Braathen sto for invitasjonene av kjørere. Sommerens arrangement var en kjempesuksess og djuice ønsker derfor å videreføre arrangementet på snø for ski- og snowboardkjørere.

Arrangementet er alkoholfritt med stor idrett i fokus!
 
Dommere 
Det er kjørerne selv som bestemmer hvem som vinner

Kategorier 
”Best Overall” og ”Best Trick”

Premier 
Ett års gratis ringetid med djuice i begge klasser og den nyeste GPS-telefonen SXG75 fra BenQ Siemens til alle vinnere

Tidspunkt for konkurransen 
Lørdag 18. februar kl. 14.00
Hvor: Big Jump i baseområdet med påfølgende lukket jamsession i parken etter stengetid.

Foreløpig deltagerliste ski 
Andreas Håtveit
Espen Linderud
Per Christian Hunder
Magnus Tveito
Stian Butcker
Henrik fra Sverige
Steffen (NTG)

Foreløpig deltagerliste snowboard  
Mikkel Bang
Henning Marthinsen
Torstein Horgmo
Ulrik Badertscher
Andreas Moen
Hans Kristian Bergheim
Julian Karlsen