Parklife er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Snowboardforbund og klubber over hele landet. I år skal Parklife arrangeres hele 9 steder fra nord til sør. Men Parklife i Varingskollen blir allikevel noe helt for seg selv når den ny-oppstartede snowboardklubben i Varingskollen og Team Peligroso har gått sammen for å fyre opp i til en fantastisk og utrolig ”smooth” dag i bakken.


Kos i bakken  
Dette er en ”hang out day” for alle snowboardere, uansett nivå. Det handler om å henge sammen og ha det fett med venninner og kompiser i bakken, forteller Elisabeth Bistrup, leder i Team Peligroso og medarrangør på dette eventet.


Det blir ”chilling'n'grilling” i bunn av bakken, fet musikk skal flyte ut av høytalerne. Og sist men ikke minst har vi to storskjermer i bakken, som viser direkte sending fra OL i Torino! Arrangementet går samme dag som halfpipefinalen for herre. Dermed er det ingen grunn til å bli hjemme i sofaen, sier May Evensen og gliser. Hun er leder i Varingskollen Snowboardklubb og mamma til to lovende snowboardkjørere; Emilie og Magnus.


Arrangementet starter kl 11.00 og det blir rabatterte heiskort for de som melder seg inn i en av klubbene, eller er medlem fra før. Det vil bli instruksjon på forskjellig nivå fram til kl to, for da blir det en uformell konkurranse på de forskjellige elementene. Deltakerne vil få mulighet til å være med på å bestemme hvem som skal vinne, men instruktørene er hoveddommere. I tillegg vil vi tilby en egen jentetime kl ett. Da får jenter som har lyst til å få egne tips og triks fra instruktørene, uten at gutta er til stede, muligheten til det. Dette ledes an av PowderPuff Girls, som er Snowboardforbundets jentesatsing.


Visning av halfpipefinale  
Klokken 13.55 begynner finalen i halfpipe for menn. Da vil folk samles rundt to store plasmaskjermer og heie snowboardgutta opp på pallen forhåpentligvis! sier Elisabeth. Når fristilaspektet ved snowboard har blitt som det har blitt, kommer årets OL-finale i halfpipe til å være den mest luftige, tekniske og imponerende man har sett. Med store rotasjoner og svev oppimot seks og syv meter over kanten, kommer dette til å bli en severdighet for alle. Legger hun til.


Gratis instruksjon med stortalent og venner  
Blant instruktørene har vi Ulrik Badetcher. Ulrik er en av de lokale kjørerne og en ”up and comming” gutt. Han har begynt å gjøre det sterkt internasjonalt og det veldig hyggelig å ha han blant instruktørene på Parklife, sier Elisabeth.

Sulten og tørst skal du heller ikke være redd for å bli. Mens vi fyrer opp i grillen kan Tine tilby en grand variasjon i drikkevarer. Trenger brettet ditt en liten prepp, har vi en stand hvor man kan vokse brettet og slipe kant, og ellers kan du få en del tips om hvordan man skal vedlikeholde brettet sitt.

Velkommen til årets arrangement i Varingskollen alpinanlegg!