Henry Leeves har fått ansvaret over de frivillige under The Arctic Challenge i Oslo i år. Nå er tiden inne for å oppsøke de som skal jobbe sammen med denne kjernekaren, derfor vil han informere dere om hva som kreves for å bli en frivillig, og få mest mulig ut av det.

-Vi trenger folk til å fylle mange viktige funksjoner i det som i snowboardsammenheng er årets sosiale happening. Det blir alt fra rigging til administrativt arbeide, shaping og sjåfører. Er du medlem av en snowboardklubb er det en betryggende faktor i seg selv, sier Henry.

Dette er også en unik sjanse til å lære mer om shaping dersom du har lyst til å bli parkdesigner. Claes Högström, som har vært shaper av TAC-Quarteren de siste årene sammen med David Ny, begynte sin karriere som shaper ved å være frivillig på contester. Slik lærte han alt om transitions og massetetthet på snø i større ansamlinger, idag er han parkansvarlig i det ikke ukjente Trysilfjellet.

-Flere av de frivillige vil være VIP-assistenter, noe som gjør at de kan bli bedre kjent med verdens beste snowboardkjørere på en inspirerende måte. Vi leter etter engasjerte mennesker, gjerne med manglende skiinteresse, sier Henry med et kniks i munnviken. Han fremhever at der ligger mange fremtidige muligheter for de som blir med. 

-Etter at søknadene har kommet inn foretar vi et intervju og velger ut de som kvalifiserer best, dette blir i overkant av 50 personer, avslutter Henry Leeves. Her er en liste som kan være et greit utgangspunkt.


Noen generelle forutsetninger:

-Du må brenne 100% for snowboarding!

-Du må være lærenem og arbeidssom (les, ikke treig i skallen og sløv)

-Du må ha evnen til å improvisere og handle selvstendig.

-Du må like å jobbe ute i norske forhold, tåle vær og vind.

-Du må være tilgjengelig i perioden 26.februar til 6.mars.

-Dersom du innehar store deler av alfabetet på førerkortet ditt er dette en stoooor fordel. Det trengs sjåfører.¨

-Du har forkjørsrett dersom du er medlem av klubb.

-Du må ikke plage andre, du må være grei og snill, men forøvrig kan du gjøre som du vil.
 

Som frivillig får du access til alle stedene publikum bare kan se langt etter.


Her registrerer du deg:
http://bada.nu/tac/?form=vol_reg


Løpende oppdteringer om The arctic Challenge: www.tacky.no


Tekst: Tacky.no
Utøver: Henry Leeves
Foto: Tommy Solstad