Denne dagen/kvelden vil alle uavhenig av ferdighet kunne delta. Vi ønsker at alle skal få en positiv opplevelse med snø og ”lek” på forskjellige nivåer. SnowShow hadde i fjor 23 000 glade og happy deltakere.

Selv om arrangementet er gratis, må du ha med et eget SnowShow heiskort (NB! Husk Keycard på Norefjell) for å komme inn på området. Dette må du ha ordnet på forhånd. Heiskortet kan du skaffe deg (helt gratis selvfølgelig) på forskjellige måter. Det beste er å laste ned et heiskort fra internettsiden www.snowshow.no og skrive det ut selv (du trenger ikke skrive det ut i farger) eller stikke innom den lokale JC eller Intersport butikken i ditt nærområde. Det vil også bli delt ut heiskort på ungdomsskoler, videregående skoler og høgskoler.

Det vil bli servert snacks og smaksprøver på alle skidestinasjonene,- alt er gratis på SnowShow. Vi ønsker å få med den aktive skikjører men også de som ikke har vært på ski på flere år. SnowShow skal være like selvfølgelig for de som kjører snowboard som alpint.

Det viktigste er at du med dine venner og familie kommer!

Vi anbefaler at dere kjører bil, men det vil også bli satt opp busser. Bussturen må dere betale for selv. Gå inn på www.snowshow.no for mer informasjon.
SnowShow skal også trekke den harde kjernen av snowboardere og skikjørere. De skal få dekket alle sine behov.


Dette er noen av aktivitetene under SnowShow 2006: 

KONSERT MED CHRISTIAN STENSENG - IDOLSTJERNE Vi skal selvsagt også i år ha live konsert i bakken. Christian Stenseng er vår hovedartist, og han skal gjøre et par låter fra platen som kommer i februar. I tillegg kommer det ulike artistoverraskelser på noen utvalgte destinasjoner...

BIG JUMP JAM SESSION
Tradisjonsrik men uformell jam session på Big Jumpen og Half Pipen. Hovedpremie er et  snowboard og det er masse andre kule premier. Alle som vil kan være med helt gratis, og deltakerne blir bedømt på stil, høyde, vanskelighetsgrad og publikumsapell. Vi ønsker med andre ord at dere drar på og imponerer publikum, men at dere setter minst ett tricks som da blir tellende! Masse moro for de som ser på og muligheter for fame, bra bilder og premier for deltakerne! I tillegg stikker du kanskje av med et fett brett som andre vil misunne deg. Husk hjelm!
 
MOUNTAINBIKE CHALLENGE.
Hva skal vi med en sykkelkonkurranse under SnowShow? Er jo snø overalt jo! Kanskje nettopp du vinner en fet DirtBike hvis du har balanse og kontroll... Dette er ikke lett med slalomstøvlene på!
 
CHILL OUT ZONE
Er du av den typen som liker å stresse helt ned og slappe av? Hvis du sliten av alle aktivitetene, eller bare vil kose deg med litt herlig snacks.

BASKET SHOOT OUT
Her kan du være med å skyte på basketballkurven. Hvor mange straffer klarer du på rad. Kule premier.

VINTERSTYLING
Dette er nytt for året! Vi kårer årets vinterlook og har stand i bakken hvor du blir stylet og tatt bilde av. Vinneren får selvfølgelig permier! Og er du ekstra heldig kommer kanskje akkurat ditt bilde på trykk i magasinet In-side!
 
SINGSTARKONKURRANSE
Hvem digger vel ikke SingStar? Men tør du å synge på scenen foran hundrevis av publikummere. Svaret bør være ja – i alle fall hvis du er keen på masse premier og kanskje litt applaus. Detta blir moro.
 
RUMPERACE
I blandt er det gøy å være litt barnslig i bakken. Hva med å sjekke ut hvor stor fart du kan få på rumpa? Masse bra premier til den som blir med...
 
TREASURE HUNT
For de som er litt eventyrlystne har vi en skattejakt gående gjennom hele dagen. Hvis du finner små og store skatter gjemt i løypa, så kan du vinne masse stilige gaver. Vi gir deg noen hint etter hvert...

For å få fart på kvelden har vi med Sigurd Ringstad, en av Norges dyktigste speakere! Også kjent fra Quartfestivalen. Sigurd og en annen Dj vil holde tempo oppe hele kvelden. Her kan du regne med en del morsomme og sarkastiske kommentarer.
For å skape en hyggelig atmosfære i vintermørke, har vi med lysfakler og strober, som vil gjøre skogen og arrangementet levende.  Det ryktes at Dovregubben har våknet til live og har meldt seg på SnowShow.

I 2006 skal vi besøke 12 alpinsentrene rundt om i Norge. Disse er: 

Grong: fredag 6.januar kl 17.00-22.00 – Det kom ca 2300 ungdommer

Vassfjellet: lørdag 7.januar kl 17.00-22.00 – det kom over 2200 ungdommer

Tryvann: lørdag 14.januar kl 17.00-22.00 - det kom over 2000

Norefjell: søndag 15.januar kl 12.00-16.00 det kom over 2000

Kongsberg: fredag 20.januar kl 17.00-22.00

Strandafjellet: lørdag 21.januar kl 17.00-22.00

Hafjell: fredag 27.januar kl 17.00-22.00

Varingskollen: lørdag 28.januar kl 17.00-22.00

Svarstad: torsdag 2.februar kl 17.00-22.00

Ålsheia: fredag 3.februar kl 17.00-22.00

Eikedalen: fredag 10.februar kl 17.00-22.00

Middagsåsen: lørdag 11.februar kl 17.00-22.00


Så skynd deg å få tak i heiskort. Dette kommer til å bli Norges mest populære show.
Når var det sist gang du fikk noe gratis?
Det går an å gjøre andre ting enn å gå på kino eller leie video!


Velkommen til å ta del i Norges største og mest morsomme vinterevent – SnowShow 2006.