Vi starter dagen i Kongsberg Skisenter klokken 13.00 hvor det skal kjøres Crossboard. Crossboard er en kombinertgren der man kjører motocross opp snowboardbakken og deretter Boardercross ned bakken igjen. Intenst, tøft og underholdende for publikum i alle aldre. Konkurransen antas å vare i cirka to timer.

Det er også sjanser for at det kan bli noen andre motorsykkel stunt i skisenteret denne dagen, men dette avhenger av blant annet vær – og vindforhold. Vi ønsker alle uansett hjertelig velkommen til Kongsberg Skisenter.

Klokken 20.00 inviteres alle festglade mennesker til et skikkelig realt Afterparty på Gamle Norge Pub, hvor 5 forskjellige DJs vil spille i allfall frem til midnatt. Musikktemaene vil være Rock N Roll, Hip Hop & Rap, samt andre kreative innslag.

Ikke glem & hake av 4. mars i kalenderen - da braker Snowstock 2006 løs i kjent stil - greier PK Hunder å bli Badass of the Year for tredje år på rad og stikke av med en haug med kronasjer i år igjen? Hvem blir tidenes første brettkjører som blir Badass of the Year? Greier vi nok en gang å flytte fjell med den legendariske Snowstock-festen?

Heng med - sjekk ut crossboard kommende helg!