Kjørene var delt inn i syv klasser. Fra unge gutter og jenter født i 94 og 95, til seniorer født i 85 eller tidligere. Konkurransen ble arrangert av BSK Snowboard, Norges Snowboardforbund, Kirkerudbakken Skisenter, og ikke minst mange frivillige.


Vanskelig første renn i storslalom 
Under det første rennet var portene satt tett. Det var derfor vanskelige forhold, og konkurransen ble noe preget av dårlig fart, og fall. Toltalt ble det to diskvalifiseringer på grunn av misset port.

Bærumsgutten Mikkel Fykse Engelschioen som har vært en fast kjører i anlegget i fem år synes ikke forholdene var optimale.

- Jeg syns ikke det var så bra forhold. Ganske isete og ruglete, så en trengte skarpe kanter for å holde skjæret. Men jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonen og tredje plassen. I grenens andre renn ble det større mellomrom mellom portene, og farten økte for kjørerne.
 

Parallellslalom på søndag 
Søndag var det klart for parallellslalom. Det ble avholdt to renn. Silje Norendal gikk fornøyd av med seiern i begge renn i klassen Yngre Junior Damer. I klassen for Damer Junior fikk Helene Olafsen første plass i første renn og Trine Lise Lien første plass i andre renn.

Marianne Wallin kom på andre i begge renn og var veldig fornøyd med det.

-Det har vært kjempegøy i helga. Og jeg er godt fornøyd med to førsteplasser i Storslalom og to andre plasser i parallellslalom, sier hun fornøyd.

I klassen for Yngre Junior Menn var det et navn som stod øverst på reslutatlisten hele helgen: Joachim Havikhagen. I alle fire rennene tok han førsteplassen.

Søsknene Bakken fra Geilo, som er Susanne, Martin og Tom Egil tok med seg hele 8 pokaler hjem. Tre førsteplasser og fem andreplasser tilsammen i storslalom og parallellslalom.


Snille værguder og god stemning 
Konkurransen i Kirkerudbakken har blitt en årlig begivenhet. Dessverre har arrangementet slitt med dårlig vær de fleste av gangene. Fra regn og sludd, til et mangfold av minusgrader. Men denne helgen var værgudene snille med Kirkerudbakken. Gradestokken viste bare noen få minusgrader ellers var det litt overskyet. Programmet ble gjennomført prikkfritt.

- Det har vært en topp men slitsom helg. Det er alltid litt tøft og få alt klart til starten, men så går alt som regel greit, sa arrangøransvarlig Tor-Egil Barsøe.

Konkurransen gir poeng til Norgesrankinen. De 25 beste går videre til NM i Carving som også vil bli holdt i Kirkerud 24. februar 2006.