Kjersti kan nå endelig begynne å belaste foten. Om to uker vil hun kunne kjøre snowboard igjen. Landslagslege Jørn Torjussen er svært fornøyd. -Det er ingen grunn til å tro at det har oppstått noen problemer. Tilhelingen ser ut til å gå så raskt som den kan. Det ser veldig positivt ut.

–Den første uken på brett må jeg være forsiktig, men etter en uke kan jeg begynne å hoppe og kjøre pipe igjen som før, sier Kjersti. Når benet har grodd er det minst like sterkt som tidligere, så da behøver jeg ikke tenke mer på det. Så lenge jeg får trent på snø noen uker før OL tror jeg at sjansene vil være gode. Jeg hadde OL-runet mitt inne før skaden kom, og er sikker på at det skal sitte nå som jeg får kjørt meg inn igjen i forkant av konkurransen, sier trondheimsjenta.

Kjersti sikter fortsatt mot edelt metall 
Landslagstrener Petter Levin er glad for å få bekreftet at hun er i rute og ligger an til å bli friskmeldt i tide. -Kjersti er flink til å fokusere positivt og har hele tiden gjort sitt for at dette skal gå bra. Nå er jeg glad for å få beskjeden vi har ventet på om at alt er som det skal.

-Halfpipekjøring er veldig teknisk krevende og avhenger mye av det mentale for at alt skal klaffe. Kjøreteknisk er hun en av verdens desidert beste utøvere. Kjersti er topp motivert og har ikke mistet troen på sin egen kjøring. Derfor mener jeg at hun fortsatt kan nå toppen av pallen i Torino, sier Levin.