Lang skikjøring
Du har gode lange nedfarter å svinge deg på. Både løype 15 Sindrebakken og blå løype 62 på Trysil Turistsenter, og løypene 75 og 30 i Høgegga er over 2 km. Løype 28 og løype 15 ned til dalstasjon Fjellekspressen er på herlige 3,5 km! Parken er ikke åpen ennå. Men snøproduksjonen¨er i gang. Inntil vi har et park-produkt er det mulig å leke på rails som er satt ut i løype 62. Det er gode muligheter til å teste skiformen i Trysilfjellet!
 
Snøproduksjon er i gang igjen, og nå er det løype 22 Knettbakken, øverste partier av løype 30, og 68 fra toppen av Hesten og ned til Fjellroa som står for tur.
 
Skitest-dager!
På Trysil Turistsenter er det skitest-dager lørdag og søndag 17. og 18. desember, begge dager mellom kl 9 og 15. Leverandører av brett og ski kommer til Trysil med årets utstyr.
Du kan teste ski fra Atomic/Nordica, Elan, Fischer, Völkl, og Goode (også staver). Snowboard fra Bataleon. Samt at Leiki/Uvex (staver/hjelmer) og Toko (smørning) er på plass.
 
Afterski!
Forsesongsperioden kaller vi tiden frem til jul, og i denne perioden har Laaven livemusikk på afterski. Denne helga er det Rydell & Quick som rigger sitt utstyr og rocker taket av Laaven! De spiller både fredag og lørdag. Også på Sindrestua, Heiskroken, Ski Pub'n og Stallen er afterski'n i gang!