Det blir kamp om både topplasseringer og OL-billetter. Finalene går både lørdag og søndag for begge kjønn.

Kjersti Østgård Buaas satser mot OL-gull
På kvinnesiden stiller Kjersti Østgård Buaas og Anne Molin Kongsgård. Østgård Buaas, som plasserte nummer 6 i sine to siste Worldcup etter fall, er tent på å nå toppen av pallen.
- "Kjersti er en av de beste kvinnelige kjørerne i halfpipe i verden om dagen" sier landslagstrener Petter Levin, "Hun går høyere enn alle. Hun kan ta hjem OL-gull i Torino."

Norske OL-håp får prøve seg på herresiden
OL-håpene Kim Christiansen (29), Marius Otterstad (23) og junioren Fredrik Austbø (17) konkurrerer for Norge i herreklassen på lørdagens renn. Stortalentet Austbø fra Stavanger, som forsøkte seg på verdencupdebut allerede i oktober, men ble forhindret fra å delta på grunn av en lett forstuing av anklen, er nå tilbake i knallform og kjører endelig sitt første FIS-wordcuprenn i seniorklassen. Kim Christiansen tok bronse i VM i januar i samme pipe, så han er virkelig på hjemmebane.

Hvilke tre utøvere som skal delta i søndagens konkurranse vil bli avgjort på bakgrunn av lørdagens resultater. Mer info kommer. Norge har en kvote på tre kjørere i herreklassen per renn frem til nyttår.


OL-uttaket i halfpipe 
Norges OL-lag i snowboard blir tatt ut på bakgrunn av resultater i worldcup og internasjonale konkurranser fremover mot Torino. Ingen er foreløpig tatt ut til OL, men et uttak kan bli aktuelt allerede før jul hvis resultatene tilsier det. Mer informasjon vil eventuelt komme i forkant.