Solheisen Skisenter ligger ca. 15 min med bil fra Hemsedal Skisenter. Heiskort kjøpt i Hemsedal Skisenter gjelder i begge skisentrene.

Hemsedal Skisenter har to parker. En stor park merket rød og sort, og en blå park for nybegynnere. Denne sesongen vil parkene få 50% flere snøkanoner, samtidig som hele snøkanonanlegget i skisenteret har doblet vannkapasitet. Den blå parken vil få en helt ny rørgate med 18 snøkanoner, og den øvre delen av parken blir dobbelt så bred for å øke tilbudet og kapasiteten. De omfattende investeringene i snøkanonanlegg gjøres for å kunne åpne parkene tidligere og bli mindre væravhengige.
- Hemsedal har gjennom flere år hatt parker som et satsningsområde, med den første parken ferdig allerede i 1996. Vi ønsker i år å heve tilbudet ytterligere for både entusiasten og for de som vil prøve å jibbe for første gang, sier parkdesigner Lars Eriksen.

Parksatsningen i Hemsedal gjelder selvfølgelig også for barna som får en egen tilrettelagt park i Norges største barneområde i Hemsedal Skisenter.