Toget stopper to steder i Sverige, Trollhättan og Kornsjö, i tillegg til Oslo før ankomst på Gol. Fra Gol går det direkte transferbuss til Hemsedal. Total reisetid med transfer fra Oslo vil være 4 timer. Det vil være to avganger i uken, torsdag og søndag.

Direkte togcharter er et samarbeid mellom Hemsedal Skisenter, NSB og det svenske togselskapet Tågkompaniet. Målet er å øke tilgjengeligheten for våre svenske gjester, og tilby en alternativ transport fra Oslo for våre norske gjester. Forrige vintersesong hadde Hemsedal en halv million kommersielle gjestedøgn, hvorav 46% norske og 19% svenske.

Togcharter kan bestilles direkte via vår hjemmeside www.skistar.com, og tilbyr en enkel, lettvint og rimelig transportløsning til Hemsedal.  Prisen tur/retur Oslo-Hemsedal for 2 voksne og inntil 4 barn vil være fra kr. 920 (søndag-torsdag). Hver voksen kan ta med to barn fra 0-15 år gratis på alle avganger. For barnefamilier er dette et prisgunstig transportalternativ.

Under oppholdet vil gratis skibuss frakte gjesten til og fra leiligheten eller hytten og til skibakken. I tillegg er de fleste av våre boenheter i gangavstand til skisenteret.