Barne- og nybegynnerparken
Den store barne- og nybegynnerparken i Hemsedal Skisenter vil til vintersesongen 2005 - 2006 utvides med hensyn til elementer. I tillegg til de fem bakkene og seks heisene som allerede er der, vil området inneholde morsomme slalåmbaner, snølekepark, små hopp, rails, rullebånd, slalåmløype med lyd, akeområde, trollskog, lavvo med bål og sitteplasser, benker og bord m/grill og kiosk m/servering.

Park Hemsedal
Den blå parken vil utvides. Den blir dobbelt så bred og vil inneholde flere elementer og en halfpipe. I tillegg vil den store parken, rød og sort linje, inneholde flere elementer enn noen gang.

Snøkanonanlegg
Hemsedal Skisenter bygger ut sitt snøkanonanlegg og vil nå kunne åpne hele 710 høydemeter første skidag, fra toppen av Hamaren og ned til dalstasjonen. I tillegg vil Turistløypa med sine 4000 meter og parkene kunne åpne betydelig raskere. Sannsynlig sesongstart medio november.

Nye aktiviteter
Hemsedal utvider sitt aktivitetstilbud til neste år med Familie Race hver torsdag. Her konkurrerer familiens medlemmer med hverandre mot andre familier. I tillegg vil vi hver fredag ha en festival for alle barnefamilier i barneområdet. Selftimeren vil til neste år være gratis.

Nye hytter og leiligheter
Det bygges ca 10 nye hytter i nærheten av skisenteret med plass til fra 10 til 20 personer. Steg 2 av Staven blir bygd ved velkomstsenteret med 12 nye leiligheter. I tillegg kan det nevnes at det på eventyrgården Huso vil bli bygget to nye hytter ”Vikinghuset” og ”Frendehuset” som passer utmerket for grupper/firmaer.

Servering/Uteliv
Fanitullen bygger om sin bar til Peppes Lounges Bar, et helt nytt konsept i Peppes sysemet. Baren vil bli mindre, få flere sitteplasser og vil bli innarbeidet som en sportsbar. I tillegg utvides Fanitullen med 175 kvm og får ny resepsjon og ny pianobar.

Nytt bakeriHemsedal Bakeri åpnet i mai og vil tilby ferske brødvarer til neste vinters gjester.

Overnating i lavvo
Til vinteren vil det være et tilbud om overnatting i lavvo. Dette vil kunne være en spennende aktivitet både for familier og mindre grupper. Enkel bespisning vil være mulig.

Kulturbanken
www.hemsedal.com ligger hele tilbudet av forskjellige kulturaktiviteter som Hemsedal kan tilby. Vi ønsker på denne måten å få markedsført og lagt til rette for at kulturopplevelser blir en aktiv del av det samlede reiselivstilbudet vårt.