Lørdag 16 april er den store dagen Ski Out helga. Som tradisjonen tilsier starter dagen med brunsj for alle gjester, på Turistsenteret mellom kl 10 og 12. Skianlegget er åpent til kl 1630, og dagskort denne helga koster NOK 150. Afterski og uteliv er store poster på lørdagens program.

Stor ute-afterski
Lørdag 16 april blir det stor ute-afterski på Turistsenteret. Mellom Heiskroken og billettsalget blir det et eget afterskiområde, med scene og flere serveringspunkter. Radio NRJ setter preg på avslutningshelga, og har fått med seg gode norske artistnavn til Trysil. Blant artistene som legger turen til Trysil kan vi nevne Madcon, Paperboys og Maria Haukaas Storeng.

Madcon og Paperboys fikk sitt store gjennombrudd med sommer-hit'n Barcelona. Madcon vant Spellemannspris i 2004 for beste hiphop/R&B. Begge gruppene har spilt for store publikumsmasser på Øya festivalen og Quart.

Maria Haukaas Storeng ble Norges-kjent gjennom Idol-deltakelse i 2004. "Breathing" og "Should've" er hennes store hits det siste året. Høsten 2004 lå hun flere uker på VG Lista Topp 20.

Det er med andre ord gode artistnavn som kommer til Trysil 16. april. Kommer du?