Helt nytt i Norge blir fallskjermoppvisningen som gjennomføres av det franske fallskjermteamet Soul Flyers som er sponset av Salomon. Her vil publikum se fallskjermhoppere som dropper fra helikopter for så å komme flygende langs bakkeplan ned en av bakkene i Skisenteret. Det blir et spektakulært show for skisenterets gjester. I tillegg er det mulighet for å prøve tandem paragliding, kiting, ski med mer.

- Hemsedal er en unik møteplass og vårt mål er være den beste vinter-opplevelsesarenaen i Skandinavia. Kombinasjonen storslagen natur, innovative aktiviteter, skianlegg i toppklasse og et partnerteam av ledende merkevareprodusenter gjør Hemsedal særegen. Dette er stedet alle ønsker å være og faktisk er opp til flere ganger i løpet av vinteren. Har du vært her en gang skjønner du hva vi mener og vil tilbake igjen så fort som mulig, sier partneransvarlig Fredrik Geelmuyden.

Arrangementet er et samarbeid mellom Hemsedal Skisenter, Norges Luftsportsforbund, Salomon, Siemens og Fluid. Alle aktiviteter gjennomføres i henhold til gjeldende regler for Norsk Aero Klubb og luftfartstilsynet.