Du ser nå på Skiinfo.no i sin nye designdrakt. Etter omtrent seks år med oppgraderinger og forbedringer av samme design har vi nå lansert en helt ny nettside. Skiinfo.no har fått nytt utseende, ny struktur og ny funksjonalitet. Men fortsatt er det en del som gjenstår.

Vi håper våre brukere liker det nye designet til Skiinfo. Samtidig beklager vi at en del funksjonalitet ikke enda er på plass, og at noe feil kan oppleves på siden i en periode denne høsten. Det er ikke bare på utsiden at Skiinfo blir ny, men også under panseret har vi gjort en stor oppgradering, som blant annet vil gjøre siden raskere for deg som bruker. Vi beklager ombygnings-rotet, og ber om forståelse for den kompliserte prosessen med å bygge om et system som blant annet oppdaterer snørapporter fra rundt 2000 skisteder daglig gjennom sesongen, på flere språk og i mange land.

Brukerprofiler:
Profilene og innholdet til våre brukere er en av funksjonene som per i dag venter på å bli overført til vårt nye system, og som vil bli prioritert fortløpende.

Til vintersesongen 2012/2013 vil nye Skiinfo.no være ferdig preppet og klar for det vi satser på skal bli den beste vinteren noen sinne. Da trenger vi bare kulde og massevis av snø!

 


Fakta om Skiinfo.no:
Skiinfo.no er en del av Mountain News Coorporation, et nettverk som består av 35 nettsider i 22 land og på 19 språk. Vi oppdaterer daglig data for rundt 2000 skisteder hver dag gjennom sesongen, og har som mål å levere nettets mest komplette og riktige snørapporter, destinasjonsinnhold og værmeldinger. I 2012 nådde vi ut til 23 millioner mennesker.