Sommeravslutningen i Hafjell står for tur. Hafjell bike park og Hafjell Freeride klubb’s tradisjonsrike End of summer party går av stabelen førstkommende helg, 29 og 30. september.  Vi vil hylle sommeren 2012 hele helgen og ønsker alle nye og gamle Hafjell venner hjertelig velkommen.

NB: Åpent i høstferien. Siste uke med utforsykling i Hafjell denne sesongen blir 1.-7. Oktober.

Man skulle tro at Snorre Pedersen & Hafjell crewet fikk litt roligere dager etter tidenes World Cup arrangement, men neida. Det er alltid litt hverdag mellom hver fest, så nå jobbes det hardt for å gjøre End of summer party 2012 til en uforglemmelig helg.

Whip shit by Damage Inc.                                                                                                 Startskuddet for sykkelfesten går allerede fredag klokken 1800, med den noe uhøytidelige men desto mer showpregede konkurransen Whip Shit. Mr. Damage Inc. Himselfe, Anders Håheim lager en egen video edit som vil bli vist på Ryk & Reis Lørdag kveld. Det store spørsmålet hvem som blir årets Whip King!

Chainless race i Parkløypa.
Klassikeren er en morsom og stort sett uhøytidelig konkurranse i en av Hafjell's mest populære løyper, hvor alle kan være med. Det spesielle her er at man må stille på start uten kjede på sykkelen! Konkurransen er nest sist del av Hafjell Cup 2012. Startavgift er på kr 100,- og påmelding gjøres i sekretariatet ved Bikeshopen fram til klokken 11.00.

Roller Coaster Air Downhill.
Luftig konkurranse for erfarne syklister i Hafjells råeste løype. Høy fart og store hopp er fasiten her. Siste og avgjørende stopp i årets Hafjell cup og her anbefales det virkelig å få med seg konkurransen fra tilskuerplass om du ikke skal delta selv. Startavgift for å være med er på kr 100,- og påmelding gjøres i sekretariatet ved Bikeshopen fram til klokken 11.00.  Nyheten i år er at starten nå går fra toppen av den nyåpnede delen, ved kryssingen av Moe`town.

Festivitas.
Årets sesong i Hafjell Bike Park rundes av med en heidundrende fest på Ryk & Reis i Hafjell. Her blir det premieutdelinger for dagens konkurranser, kåring av sammenlagtvinnere av årets Hafjell Cup, visning av dagens film og dagens fete. Vi spår en meget hyggelig kveld med mange gode folk, en tåre eller to og mye latter ut langt ut i de sene nattetimer.

mer info: www.hafjellbikepark.com