Her er filmen om en av verdens beste og mest komplette men også mystiske frikjørere, Candide. Det har tatt to år å lage den, og Candide ble bitt av en ulv i foten under innspilligen i Canada! Hovedpersonen selv sier han ville ha filmen "perfekt", og teaseren lover godt for at han kan ha klart det. 

Se bildeserien med femten øyeblikk fra filmen.

Han tok pusten fra alle med de enorme hoppene i skifilmen "The Front Line" fra amerikanske Matchstix Productions i 2002. To år før det hadde den franske tenåringen vunnet Big Air i X-games. Året etter tok han også X-gams-gull i superpipe, og i 2006 kompletterte han gull-samlingen fra X-games, og beviste sin kompletthet som freestylekjører, med å vinne også slopestyle. Candide var en av de aller viktigste kreftene innen mewschool freestyle på begynnelsen av 2000-tallet, og hele ski-verden var på fornavn med han. Så forsvant han helt.

Candide brakk ryggen på et gigantisk hopp i hjemme-anlegget sitt, La Clusaz, og ble plutselig borte fra den internasjonale skiscenen i 2007. I 2009 kom coffetable-boken "The Book of Candide" ut, men det var ikke en minnebok. Det var et varsel. Vinteren etter dette var Candide tilbake, med et smell. Verdens beste frikjørere forsto knapt hva som hadde skjedd - heller ikke pressen og publikum. Candide hadde erobret tronen som verdens beste frikjører, og bevist at han ikke bare var en komplett freestylekjører, men også innenfor freeride - og ikke minst kombinasjonen av disse. I 2010 vant Candide Thovex Freeride World Tour runden i Chamonix, Red Bull Line Catcher, sammenlagtseieren i Freeride World Tour og tittelen World Freeride Champion, uten at noen hadde sett det komme. Mysteriet og legenden Candide var tilbake.

Nå presenterer Quiksilver og Candide Thovex filmen Few Words, og ingen flere ord er nødvendig hverken før eller etter denne traileren - annet enn å nevne at filmen har premiere i Oslo 9. november 2012.

Les også: Skifilmhøstens Merkedager 2012

 

 

Se også:

Candides vinner-run i FWT Chamonix 2010:
 

 

 Candide brekker ryggen på "Big Berta"-hoppet sitt i La Clusaz: