For en sesongstart! Det var pudderforhold i store deler av landet denne helgen. Mange steder har det blitt gått toppturer, og også flere heiser ble snurret i gang på kort varsel.

Foran helgen varslet vi om snøstorm på vei, og så mye som en meter pudder noen steder. Værmeldingen slo til, og overgikk til og med forventningen flere steder. På toppen av bjorli skisenter rapporteres det nå om 106cm snø, og enda er det bare Oktober!

Se bildeserien med pudderblinkskudd fra hele landet.

Både Nord-Norge, Midt-Norge og Vestlandet fikk betydelige mengder med snø fram til og også i løpet av Lørdagen mange steder. Søndagen opplevde mange, rene påskeforhold, med blå himmel, sol og fantastisk puddersnø fra Finnmark til Sogn. Søndag og natt til mandag begynte snøen å komme også lenger sør, med opptil rundt 20 cm. nysnø flere steder Østafjells.

Og det er mer snø på vei. Noen steder kan det komme så mye som en meter til! Se snøvarsel for Norske skisteder her:  http://www.skiinfo.no/norge/snovarsel.html

 

Har du vært på ski selv? Send oss gjerne bilder på content@skiinfo.no eller legg de inn på vår facebook-side: facebook.com/skiinfonorge