Beitostølen er en av de norske skistedene som er mer enn godt i gang med skisesongen, og har klart seg bra gjennom mildværsperiodene med sine rundt 900 meter over havet. Valdresflya og jotunheimen står i full vinterprakt, det er kjørt opp kilometervis med flotte langrennsløyper og stolheisen har begynt å gå. Og på bitihorn har det blitt tatt mange puddersvinger allerede.

Tor Eirik Grønolen forteller at de var 5 stk som gikk til toppen av Bitihorn sist uke - tre på truger fra syd og to opp nordsiden på ski - og rapporterer om nydelig pudder på begge sider. Panoramabildene som er tatt av Tor Solberg mer enn bekrefter både de gode forholdene og den kjente utsikten fra "vakttårnet" ved porten til Jotunheimen. Se hele bildeserien her.

- I 12 blå mandag formiddag 5. november la vi ut på en liten eventyrtur til Bitihorn ved Beitostølen. 3 av oss gikk opp sørsiden på truger, bratt og ulendt, mens vi to andre tok randoneskiene fatt på normalruta fra Samecampen på Valdresflya. Turen tar en halvannen times tid før man står oppe på 1607 meter her ved foten av Jotunheimen, og med solskinn fra en skyfri himmel, 70 cm utørt pudder i alle retninger, kan man ha det stort bedre? Her ser vi norvestover mot Hjelledalstinden og Falketind i vest, til Bygdin og Torfinnstindane i nord. Vi står en halv kilometer fra selve toppen på Bitihorn og nyter solnedgangen før vi setter utfor og tilbake til bilen, skriver fotografen.

PS: Etter dette har det vært både vind og ytterligere snøfall på Bitihorn, og Tor Eirik Grøndalen advarer også mot at det det kan være rasfarlig på deler av fjellet.