Stavanger, nærmere bestemt Hunnedalen som ligger 75 km unna byen på vei til Sirdal, blir nytt stopp i den norske frikjøringscup'en denne vinteren, sammen med Sogndal, Sauda og Røldal. Dette skriver arrangøren:

I mars arrangeres frikjøringskonkurransen Stavanger Freeride i de bratte fjellsidene i Hunnedalen. Det har aldri tidligere blitt arrangert noe lignende i regionen, og publikum kan vente seg spektakulær ski- og brettkjøring av ypperste klasse. Konkurransen inngår i den norske frikjøringscupen Norway Freeride, sammen med Sauda, Sogndal og Røldal.

De beste frikjørerne i landet kommer til Hunnedalen. Av lokale deltakere kan vi forvente å se blant annet Bård Øymar, Bjørn Thomas Romsøe og Tommy Nordbø – tre gutter som kan hevde seg i toppen. Så langt har deltakere fra Sverige, Canada og New Zealand meldt sin interesse!

Frikjøring handler om å forsere ulendt terreng på best mulig måte, såkalt «off piste» skikjøring. I tillegg til selve konkurransen har arrangørene et spennende opplegg for publikum – som filmkveld, klatring, topptur, foredrag om snøskred og surf på jæren. Alle sosiale arrangement foregår i Stavanger sentrum.

Har du lyst å prøve deg mot de beste i landet? Meld deg på nå! http://norwayfreeride.no/registration

Sett av 7.–10. mars i kalenderen din!

Besøk http://norwayfreeride.no/events/stavanger/ for mer informasjon.