Kommende helg er det duket for den etterhvert så tradisjonsrike skitesthelgen i Hemsedal-  med mye attåt. Som avlutning på denne uken, kan du nyte av de gode forsesongs-forholdene i og utenfor bakkene, prøve det meste av årets og nye ski og snowboard med tilbehør, samt få julesteming på kjøpet. Du kan også få pant på dine gamle ski! Skistar Sportshop gir hele 1000 kroner i avslag på allerede konkurransedyktige pakkepriser på alpinski, hvis du vraker dine gamle denne helgen.

Sjekk snørapport for Hemsedal, som med helgens planer vil ha hele 24 åpne løyper allerede før første Søndag i advent.

Dette skriver Skistar Hemsedal om programmet denne helgen:

Helgen 1-2 desember kan du kombinere skitest med juleshopping og god julestemning i Hemsedal Skisenter. Da arrangeres den årlige skitesthelga, og nytt for sesongen - julegrantenning med nissebesøk, kanefart og minikonsert med Hemsedal Soul Children.

«Skitesthelga i Hemsedal har etter hvert blitt en klassiker. For mange av våre norske og svenske skigjester markerer den starten på skisesongen, og vi venter om lag 4000 gjester inn i skisentere på lørdag. I år arrangerer vi for første gang julegrantenning i skianlegget, og er selvfølgelig litt spente på mottakelsen. Vi tror det kan bli en hyggelig førjulstradisjon med nissebesøk og julesang, og håper at spesielt at mange lokale barn og familier vil feire starten på adventstiden sammen med oss.» sier markedssjef Kenneth Larsen i SkiStar Hemsedal.

Skistar Sportshop Skitesthelg
Lørdag 1. og søndag 2. desember arrangeres den store skitesthelgen med de største leverandørene inne ski, snowboard og tilbehør på plass i Hemsedal Skisenter. Her kan publikum se sesongens nyheter, snakke utstyr og ikke minst testkjøre ulike typer ski og snowboard i bakken. Testområdet er utenfor Hemsedal Alpin Lodge, og er åpent fra 09.00 til 16.30 lørdag og søndag.

Julegrantenning og julesang med Hemsedal Soul Children
Hemsedal Skisenter inviterer barn og foreldre til en hyggelig markering av inngangen på adventstiden med julegrantenning, kanefart og julesanger med Hemsedal Soul Children. Julenissen kommer også, og det blir hyggelig tilbud i butikkene slik at man kan benytte anledningen til en liten julehandel. Arrangementet starter 15.00 og varer til ca 18.00.

Hemsedal Junior Park Attack
Skitesthelga betyr sesongens første slopestylekonkurranse for mange barn og unge. Hemsedal Junior Park Attack er en konkurranse forski- og snowboardkjørere i alderen 6-15 år. Deltakerne er delt inn i 9 forskjellige klasser, og fjorårets konkurranse hadde om lag 60 deltakere. Det er gratis å være med, og påmelding skjer ved arenaen ovenfor Hemsedal Alpin Lodge mellom klokka 09.30 – 11.00 lørdag 1. desember.